Izžrebanka

Pica je Barbari prinesla nov avtomobil

am
5. 4. 2017, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ob medijski podpori Radia Veseljak je v Domžalah potekala zanimiva prireditev. Pred picerijo 7edmica je namreč potekal zaključek nagradne igre Pridi na pico in se odpelji z novim avtomobilom.

Aleš Goršak
Žreb je srečo prinesel zakoncema Andreju in Barbari Železnikar z Vira pri Domžalah.

Od septembra dalje so obiskovalci picerije 7edmica izpolnjevali kupone podarim/dobim. Preprosto povedano, napisali so svoje podatke in podatke tistega, ki mu bodo podarili nagrado, če bodo izžrebani. Glavna nagrada je bil odličen električni avtomobil v sodelovanju s podjetjem Etrade.

Kmalu se začenja nova akcija. Obiščite picerijo 7edmica, saj bodo podelili še en avtomobil. Morda boste ravno vi tisti, ki boste prišli na pico, domov pa se odpeljali z novim avtomobilom. 

Pravila nagradne igre so določala, da mora biti izžrebanec prisoten na žrebanju, tako da so vse finaliste o tem tudi obvestili. Na koncu je žreb srečo prinesel zakoncema Andreju in Barbari Železnikar z Vira pri Domžalah. Bila sta navdušena in seveda presenečena, saj sta se na žrebanje pripeljala kar s kolesi – domov pa sta se odpeljala z novim avtomobilom.

Vse za moža

Barbara je bila tista, ki je izpolnila nagradni kuponček in si je avto želela pokloniti svojemu možu. Ker je avto za dva, sta se kar takoj usedla vanj in ga odpeljala, po kolesi pa bosta že prišla enkrat v prihodnje. Povedala sta še, da se bosta z novim, električnim avtomobilom vozila tudi v službo v Ljubljano, prav tako v picerijo 7edmica, saj je nista mogla prehvaliti. Povedala sta, da imajo odlične pice, solate, lignje in še kaj ter da bosta zagotovo tedenska gosta.