NLP

Si želite viditi Nezemljane? Največ sreče boste imeli na teh lokacijah

J.P.
31. 3. 2017, 13.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Bi ta pregovorno izmuzljiva bitja radi videli na lastne oči? Na teh lokacijah boste imeli najboljše možnosti.

Profimedia
Nedostopnost je razlog, da nismo omenili zimzelenga Bermudskega trikotnika.

Nekateri ob omembi zgolj odmahnejo z roko, drugi pa sanjajo o tem, da bi nekoč le uzrli NLP. Slednje bi napotili na eno od spodnjih lokacij.

1. Območje 51, Nevada, ZDA

Morda eden od najbolj zloglasnih krajev na tem planetu. Oporišče ameriškega vojaškega letalstva, kjer frazo »strogo zaupno« jemljejo smrtno resno. Številni so prepričani, da se v njem skrivajo ostanki NLP-ja, ki naj bi strmoglavil v Roswellu. Nič presenetljivega torej, da na območju tako pogosto videvajo Nezemljane.

2. Nullabor, Avstralija

Območje sredi ničesar v avstralski divji je očitno Nezemljanom zelo pri srcu, saj od tam presenetljivo pogosto prihajajo poročila o domnevnih videnjih. Nekatere so Nezemljani celo preganjali po tamkajšnjih cestah.

3. M trikotnik, Rusija

Rusi morajo za Nezemljane na Ural. Domačini se namreč že več kot sto let pritožujejo, da se jim na nebu prikazujejo nenavadne luči in simboli. Tu pa so še prosojna bitja, ki se menda vsake toliko pojavijo.

4. Roswell, Nova Mehika, ZDA

Romarsko središče za vse tiste, ki jih mami draž vesoljskih globin, in kraj, kjer naj bi leta 1947 strmoglavili Nezemljani. Da se tam zbirajo ljudje, ki naj bi jih ugrabili prišleki iz vesolja, zato ni ravno presenetljivo.

5. Warminster, Velika Britanija

Kraj, kjer se proti nebu pnejo kamniti velikani Stonehengea in kjer so v 60. in 70. letih prejšnjega stoletja odzvanjali »vesoljski zvoki«. Posledično so se tjakaj nagnetli radovedneži iz vseh koncev planeta in strmeli v nebo. V zadnjih letih pa se tam pojavljajo še žitni krogi.

6. El Enladrillado, Čile

Za turizem zadolženi velmožje se osnovali prvo pot na temo prikazovanja NLP-jev, potem ko so leta 2008 zabeležili niz prijav na to temo. 30 kilometrov dolga pot se vije skozi Ande, pri tem pa obišče vse točke, kjer naj bi bili opaženi Nezemljani.

7. Wycliffe Well, Avstralija

Samooklicana prestolnica Nezemljanov v Avstraliji naj bi bila vesoljska postojanka že od druge svetovne vojne. Domačini so redno priča nenavadnim pojavom na nebu – tako pogosto, da so ti že skoraj nekaj običajnega.

8. Bonnybridge, Škotska

Nahaja se v osrčju tako imenovanega Falkirškega trikotnika, ki se razprostira med kraji Stirling, Fife in Edinburgh. Vsako leto zabeležijo več kot 300 prijav v zvezi z Nezemljani.