Čustva ne preizkusu

Pozor! Vpliv Venere bo rušilen

sn
29. 3. 2017, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Trenutno smo v obdobju retrogradne Venere, ki nikakor ni naklonjena čustvom ali tehniki. Retrogradna Venera ne nastopi velikokrat, pa vendar ostaja aktivna kar nekaj časa.

Profimedia
Vzemite si čas, trenutno ni čas za velike reze, temveč delo na sebi in premike, ki bodo počasi gradili svetlo prihodnost.

Veliko električnih aparatov se kvari – podobno kot pri retrogradnem Merkurju, a saj je samo tehnika, to se lahko popravi.

Težje se je soočati z odnosi in okoliščinami, ki so kaotični. Kot da smo se znašli v vesoljnem pralnem stroju, ki se vrti pri maksimalni hitrosti in se noče ustaviti. Ljudje med seboj smo, kot bi govorili dva različna jezika. Misliš eno, razume se drugo, in prepiri, ki niso bili mišljeni, zavzamejo mesto ter ustvarijo čustveno zmedo. Tretje osebe vstopajo v vaša življenja. Vprašanje je: prihajajo kot sporočilo ali kot nova možnost?

Nihče ni zmešan

Ne, okoliščine ne pomenijo, da so vsi okoli vas zmešani ali da ste zmešani vi. Še vedno pa smo v procesu resnice. Vse, kar se nam odvija trenutno, se odvija z namenom uravnovešenja. Vse preveč ljudi misli, da se taki ali drugačni premiki dogajajo z namenom zaključevanja. Ni nujno. Ni nujno, da je tretja oseba prišla v vaše življenje, da bi vas rešila iz vaše nesreče.

»Nihče se ne more rešiti s pomočjo druge osebe. Vsekakor pa ta prihaja kot sporočilo. Trenutno je veliko sprememb, ki si jih želijo naše duše in prek okoliščin sporočajo, kaj se mora spremeniti. Retrogradna Venera pri tem samo pomaga,« poudarja zdravilka Cristy Žmahar.

Dreamstime
Če ne veste, kaj storiti, se podajte v veliko meditacij in odgovori bodo prišli. Zagotovo.

Čas je za spremembe

Venera torej prihaja kot znanilka in čistilka energije, ki ne deluje več. Če je vaše življenje velika zmeda, potem se ustavite. In ga spremenite. Če nekaj ne deluje, ne pomeni, da je najbolje kar pozabiti na to. Spremenite. Sami to spremenite in se šele nato odločajte za nadaljnje odnose – ko boste čustveno popolnoma mirni. Če vas nekaj opozarja, da potrebuje ravnovesje, bo vesolje pokazalo, kaj je to.

Ni nujno, da morate kaj končati. Vse preveč so nas učili obupati prehitro. Samo spremenite. Vse lahko spremenite tako, da boste srečni sami s seboj in z drugimi. Opazite znake in se ne bojte ... Vesolje vas ne bo pustilo na cedilu.