Presenetite jo

Darila za dan žena, ki bodo ostala v spominu

zf
7. 3. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Moški potrebujejo veliko idej in kreativnosti pri izbiri daril vsaj dvakrat letno. To sta zagotovo rojstni dan ljubljene in 8. marec. Spodobi se, da boljšim polovicam izkažejo naklonjenost.

Shutterstock
Kdaj ste jo nazadnje peljali v kino? Prebudite v sebi velikega šarmerja iz 70. let, ko se je dekleta vabilo v kino. Tokrat naj ne bo na sporedu triler.

Za 8. marec zagotovo ne boste zgrešili s cvetjem. Lahko gre za cvet, šopek ali lončnico, pomembno je le, da žensko poznate in veste, kaj ima rada. Zagotovo pa ne bo nič narobe, če boste cvetu dodali še kakšno drobno presenečenje, ki ga boljša polovica ni pričakovala.

Pripravite kosilo

Ne slovite ravno kot dober kuhar? Zagotovo bo presenečenje zato še toliko večje. Če ste se odločili izkazati v tej mojstrovini, nikar ne zapletajte preveč. Pripravite nekaj zdravega, hitrega in preprostega. Izberite piščančje meso in pripravite piščančje medaljone, zraven pokuhajte nekaj zelenjave in dodajte še njeno najljubšo prilogo. Vsekakor pa ne pozabite na steklenico njenega najljubšega vina. Ne pozabite tudi na sladico. Morda sladoled in vroče maline, vse skupaj pa okrasite s stepeno smetano? Ne sliši se slabo, kajne? Pa tudi precej preprosto je. Poskusite!

Dreamstime
Priprava kosila bo zagotovo eno izmed boljših daril.

Spodnje perilo

Tudi s tem darilom ne morete zgrešiti. Preverite le, katero znamko vaša draga najraje kupuje, in se odpravite nakupovat. Nič ne bo narobe, če se boste odločili po svojem okusu in boste poskrbeli, da bosta imela oba nekaj od darila.

Razvajajte jo

Če ste dekletu torej pripravili odlično večerjo, ki je bila po drugi strani še uravnotežena ter ne preveč polnovreden in težak obrok, ji privoščite še po dobri uri in pol nežno razvajanje z dišečo kopeljo in masažo. Nič ne bo narobe, če boste kad okrasili z dišečimi svečami in se ji, če to kad dopušča, v kopeli tudi pridružili. Prav tako boste zagotovo zadeli žebljico na glavico z masažo. Vse, kar potrebujete, sta velika brisača in olje za telo. Dobra izbira bo mandljevo olje, saj vsebuje najmanj parfumov in alergenov, dokazano ga koža dobro prenaša.