Vibracija

Ura rojstva je pomembna

bj
29. 1. 2017, 20.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tako kot ima vsak dan v mesecu svojo numerološko vibracijo, ima tudi vsaka ura v dnevu določeno astrološko frekvenco, ki v mnogočem vpliva na odstopanja našega bioenergetskega naboja.

Dreamstime
Vesolje nam s svojimi zakonitostmi začrtava vsakdan vse od rojstva …

Ni vseeno, ali smo rojeni zjutraj, opoldne, popoldne ali pozno zvečer. Nekatere svoje postopke, odločitve in razpoloženja bomo bolje razumeli, če poznamo številčno vibracijo ure našega rojstva.

Krog dnevnih ur je razdeljen na šest delov.

Za rojene med polnočjo in četrto uro:

Ste tihe in mirne narave, predvsem pa radi sanjarite in gradite gradove v oblakih. Imate bujno domišljijo, zato se težko znajdete v svetu fizične realnosti. Rojeni ste kot umetnik in pesnik duše, zato vas mnogi ljudje ne razumejo. Imate plemenito dušo.

V okultnih učenjih neparna števila simbolizirajo sonce, dan, svetlobo, vedrino in optimizem, medtem ko parna števila označujejo mesec, noč, melanholijo, svet senc in pesimizem. 

Za rojene med četrto in osmo uro:

Odlikujeta vas hitrost in skladnost. V poslih, ki se jih lotite, ste vztrajni, še posebno če so praktične narave. Kot malokdo se hitro ujamete v svetu vsakdanje realnosti. Neprestano težite k temu, da bi bili vzor, zato se nenehno potrjujete in dokazujete. -

Za rojene med osmo in dvanajsto uro:

Vi ste bitje upanja in optimizma. Ker ste polni energije, svojo živahnost uporabljate v ustvarjalnem nemiru. V okolico vnašate nesebično ljubezen in magnetno toplino. Zelo ste čutni in poduhovljeni. Odlikujejo vas številne vrline in talenti.

Za rojene med dvanajsto in šestnajsto uro:

Ste dobrovoljni, živahni, okretni in polni energije. Za vas je primerno kakršnokoli praktično delo. Predvsem ste dober govornik, matematik in fizik. Ste vsestransko nadarjena oseba, svoj kreativni dar pa lahko uporabite v številnih poklicih. -

Za rojene med šestnajsto in dvajseto uro:

Ste nemirna in begajoča duša, nekoliko nervozni in raztreseni. Vaše kretnje so dinamične, imate bogat besedni zaklad, hitro mislite in delujete. Ljubite življenje v vseh vidikih in oblikah. Pogosto menjavate svoje odločitve in stališča, istočasno se lotevate več poslov.

Za rojene med dvajseto uro in polnočjo:

Ste umirjeni in vztrajni na vseh področjih, predvsem težite k dominaciji nad stvarmi in situacijami. Na okolico delujete pozitivno s svojim magnetnim šarmom, v družini, družbi in med prijatelji veljate za avtoriteto. Ste samozavestni in polni kreativne energije.

OSNOVNI TIPI

Če ure svojega rojstva ne veste, poglejte v rojstni list.

Solarni tip: rojeni med četrto uro zjutraj in deseto zvečer. Lastnosti: dobrovoljni, živahni, optimistično razpoloženi, racionalni, praktični, polni svetlobe in življenjske energije. Njihovo srečno število je 7.

Poletni tip: rojeni med 30. aprilom in 31. oktobrom. Lastnosti: racionalni, predvidljivi, praktični, uravnoteženi, ne marajo hladu in mraza. Njihova številka je 9.

Lunarni tip: rojeni med deseto uro zvečer in četrto uro zjutraj. Lastnosti: tihi, mili, nevsiljivi, nekoliko žalostni, pesimistično razpoloženi, rojeni sanjači in pesniki. Srečna številka je 2.

Zimski tip: rojeni med 31. oktobrom in 30. aprilom. Lastnosti: filozofski, meditativni, manj praktični, nervozni, lahko prenašajo hlad. Njihovo število je 6.