Vroče med rjuhami

Slovenke hrepenijo po Sebastianu Cavazzi, Slovenci po Tanji Žagar!

L.P.
7. 12. 2016, 12.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Letošnja spletna raziskava o seksu med Slovenci je postregla z zanimivimi, predvsem pa vročimi rezultati.

Mediaspeed
Šarmanten igralec Sebastian Cavazza je dolgo veljal za najlepšega Slovenca, ki si ga je želela vsaka ženska.

Tudi letošnjo jesen je največji erotični portal Urgenca.com razkril pikantne podrobnosti o seksi navadah med Slovenkami in Slovenci.

Slovenci želijo seksati več

Najpogosteje so posteljne aktivnosti na urniku dva do štirikrat tedensko, spolni odnos pa traja v povprečju 25 minut oziroma 49 s predigro. Si pa Slovenci želimo v prihodnje več seksa.

d01a0030f99322176a99c3b0b91b6010.jpeg

Seks preko spleta

Kar 27-odstotkov vprašanih je odgovorilo, da internet uporabljajo tudi za iskanje spolnih partnerjev, slaba polovica anketiranih pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil. Nasploh smo Slovenci dovzetni za tak način iskanja spolnih partnerjev, saj jih 28-odstotkov meni, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.


Seks na javnem mestu

Tudi Slovenci smo poredni, nagajive zgodbice ne poznajo meja. Vprašani so priznali, da radi seksajo tudi na javnih mestih kot so bazen, morje, parki, kino, na seznamu pa sta tudi trgovina in savna.

Anketa je pokazala, da radi uporabljamo pripomočke, med Slovenci je takih kar 46-odstotkov, preko telefona jih je že seksalo 45, brez penetracije pa 30 –odstotkov.


In najbolj priljubljeni položaj?

Na prvem mestu je jahanje (66-odstotkov), sledita pasji položaj (65-odstotkov), na tretjem mestu pa preseneča misijonarski položaj. V tem položaju najraje seksa več kot polovica vprašanih.

Tudi ta raziskava je dokazala, da Slovenci ne lažemo, kar 68-odstotkov jih trdi, da orgazma še nikoli niso zaigrali.

Znani v postelji 

Največ Slovencev si je v svoji postelji zaželelo Tanjo Žagar, med tujimi zvezdnicami pa je prvo mesto zasedla Angelina Jolie. 

Slovenke še vedno sanjajo o Sebastianu Cavazzi, med tujimi zvezdniki pa se prvega mesta oklepa Brad Pitt.

Moški najhitreje podležejo čarom ženske, če ima lepo postavo ali vsaj lepo zadnjico. Za žensko pa je pomembno, da ima moški smisel za humor ali pa visok inteligenčni kvocient. 

Misijonarski položaj je tretji najbolj priljubljeni med Slovenci.