Zanimivosti

Izginil pred 23 leti, zdaj so ga našli

ud
30. 10. 2016, 19.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Richard je prevzel identiteto mrtvega ribiča.

Facebook
Richard Hoagland

Policija je aretirala 63-letnega Richarda Hoaglanda, ki je pred 23 leti izginil v Indiani (ZDA), kjer je živel s svojo družino. Seveda so bili prepričani, da se je očetu oziroma možu zgodilo nekaj hudega, a se je 23 let pozneje izkazalo, da je živ in zdrav.

Richard je po tem, ko je leta 1993 izginil, živel v Indiani s svojo drugo ženo ter sinovoma Matthewom in Douglasom. Leta 2003 so ga razglasili za mrtvega in njegova žena se je ponovno poročila.

Richard je odšel v mesto Zephyrhills na Floridi. Tam je prevzel identiteto Terryja Juda Symanskega, ribiča, ki je umrl med nesrečo leta 1991, in se ponovno poročil. Tudi z novo ženo je imel otroka. Richarda je nato razkrinkal nečak umrlega ribiča, ki je po naključju ugotovil, da se je njegov stric ponovno poročil, štiri leta po svoji smrti. Hoaglanda so aretirali in zdaj se bo moral braniti na sodišču zaradi prevare. Njegova druga žena je dejala, da so jo policisti v nekem trenutku osumili njegovega umora, in se nato malce pošalila, da se to še zmeraj lahko zgodi.