Koledar

Da bo leto 2017 prijetnejše: Vladimir Putin je lahko vaš

T.L.
17. 10. 2016, 17.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Eden najbolj pričakovanih koledarjev za leto 2017 - koledar ruskega predsednika Vladimirja Putina - je za približno 60 evrov lahko vaš.

Facebook, Twitter
Za leto 2017 Putin ni odvrgel oblačil.

Postaven in na prvi pogled mlajši kot kadarkoli - ruski predsedniki Vladimir Putin se ni izneveril tradiciji in je svojim podanikov za prijetnejše leto 2017 pripravil koledar.

Na fotografijah se pojavlja v najrazličnejših vlogah, med meseci pa ni enega, pri katerem bi ruski predsednik odvrgel zgornji del oblačil. Kar smo pri njem sicer že vajeni.

Vladimir Putin se je v koledarju ovekovečil med najrazličnejšimi aktivnostmi, ena od fotografij, ki sproža največ odzivov, pa je fotografija Putina, ki pestuje mlado mucko. 

eBay
Putin je na voljo tudi na eBayu.

Zamišljeni Putin. Putin, ki ima v naročju otroka. Putin v potapljaški obleki. Putin, ki se v moški obleki sredi polja vzpenja na kmetijski stroj. Putin, ki pilotira. Putin, ki jaha konja ... To je le nekaj fotografij, ki jih je za svoje oboževalce med vojno v Siriji, krizo v Ukrajini in zaostrenimi odnosi z Natom ter ZDA uspel pripraviti vsestranski ruski predsednik.

Na eBayu lahko koledar za leto 2017 trenutno kupite za dobrih 60 evrov.