Zanimivosti

Collina in italijanske legende nogometa in košarke v hotelih LifeClass

nn
10. 10. 2016, 17.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V hotelih LifeClass lahko kaj hitro naletimo na zvezde svetovnega kova.

Najboljši nogometni sodnik in trenutno zelo visok funkcionar v UEFA Pierluigi Collina je bil pred kratkim na Obali.

Tako so jih pred kratkim, v sklopu nogometnega turnirja Champions Bank, kjer je svoje vrste držala tudi nogometna ekipa LifeClass, obiskali Pierluigi Collina, najboljši nogometni sodnik in trenutno zelo visok funkcionar v UEFA, nekdanji nogometaš Daniele Massaro (igral za AC Milano), Fabrizio Ravanelli (nekdanji igralec FC Juventus) in nekdanji košarkar italijanske reprezentance Dino Meneghin.

Turnirja, kjer je poleg Colline sodila tudi ženska sodnica Elena Tambini, se je udeležilo 60 ekip s celega sveta, 1000 igralcev je zasedlo 400 sob v hotelih LifeClass. Collina, ki je tri noči bival v prenovljenem Mind Hotelu Slovenija, je v nedeljo sodil finale turnirja, na katerem je zmagala hrvaška ekipa Croatia Osiguranje. Ravanelli, Massaro in Meneghin so, navdušeni nad destinacijo in hotelsko ponudbo LifeClass, že izrazili željo po vrnitvi.

Collina je s svojo soprogo Slovenijo obiskal prvič, tako mimoidoči v Portorožu kot zaposleni v LifeClassu so se z njim ponosno fotografirali. Preden je sedel za volan in se odpeljal nazaj domov, je s ponosom naznanil, da se kmalu vrne, saj mu je bilo v »mali Švici« res zelo všeč.