TV-limonade

Sestrske vezi in Utripajoča srca

b.p.
17. 8. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na male ekrane prihajata kar dve novi telenoveli, nemška in mehiška, ki bosta zagotovo osvojili srca slovenskih gledalcev.

pop tv
V torek, 6. septembra, ob 15.35 bo prvič na sporedu mehiška nadaljevanka Sestrske vezi.

Da so televizijske nadaljevanke čedalje večji hit tudi v Sloveniji, dokazujejo že serije Ena žlahtna štorija, Usodno vino in Gorski zdravnik, zdaj pa na Pop TV prihajata še dve novi nadaljevanki. V torek, 6. septembra, ob 15.35 bo prvič na sporedu mehiška nadaljevanka Sestrske vezi (Tres Veces Ana), v kateri identične trojčice Ana Laura, Ana Leticia in Ana Lucia doživijo tragično prometno nesrečo, v kateri umreta njihova starša. V tragediji Ana Laura izgubi nogo, nezavestno Ano Lucio odnese tok reke, Ana Leticia pa jo odnese brez praske. Medtem ko so njeni bližnji prepričani, da je Ana Lucia umrla, na rečnem bregu nanjo naleti Soledad, ki se odloči, da bo najdeno dekle vzela za svoje …

Še en nemški hit

pop tv
V seriji Utripajoča srca se na tamkajšnji kliniki ekipa zdravnikov in medicinskih sester sooča s tragičnimi zgodbami in dramatičnimi usodami pacientov ter ljubezenskimi zapleti.

V četrtek, 15. septembra, pa na Pop TV prihaja nova telenovela Utripajoča srca (Herzflimmern), nemška nanizanka, ki se dogaja v Sonnenbergu, idiličnem mestu ob jezeru v Bavarskih Alpah, kjer se na tamkajšnji kliniki ekipa zdravnikov in medicinskih sester sooča s tragičnimi zgodbami in dramatičnimi usodami pacientov ter ljubezenskimi zapleti. Kliniko vodi dr. Johanna Lindner, njen sin Markus pa kot zdravnik skrbi za bolnike, hkrati pa načrtuje poroko s simpatično kolegico dr. Marie Egger. Zdravniški ekipi se pridruži specialist dr. Stefan Jung, ki se po izgubi hčerke v Sonnenbergu trudi ponovno osmisliti svoje življenje.