Razvrat

Seksala med čolni in jahtami

uk
19. 7. 2016, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V Splitu se je končal festival Ultra, ki je precej mešal štrene policistom. V glavnem zaradi drog, posebno avanturo pa si je privoščil tudi mlad par. No, najverjetneje zanju hujših posledic vendarle ne bo.

Facebook
Fant in dekle sta sicer bila oblečena, a ni bilo dvomov o tem, kaj sta počela.

Mimoidoče na splitski Matejuški je pričakal precej nepričakovan in vroč prizor. Mladi par se je namreč kar sredi belega dneva predal mesenim užitkov na betonski steni, nedaleč stran od privezanih čolnov. Očitno ju ni motilo nič, niti sprehajalci, ki so hodili mimo. In dejstvo je, da se fant in dekle niti nista poskušala skriti.

V Splitu je potekal festival Ultra, tako da hrvaški časopisi domnevajo, da je parček najverjetneje prišel od tam. Eden od očividcev je povedal, da sta sicer bila oblečena, a da glede na zvoke, ki sta jih »proizvajala«, ni bilo dvoma o tem, kaj sta počela.

Droge na Ultri 

Policisti imajo sicer s tridnevnim festivalom Ultra polne roke dela. Festival elektronske glasbe obišče tudi več kot 100.000 ljudi in letos so policisti zaradi drog aretirali 296 oseb ter jim zasegli več kot 1100 tabletk ekstazija, 73 tablet MDMA, 13 tablet amfetaminov, 253,4 grama marihuane, 34,1 grama kokaina, 12,5 grama hašiša in 1,7 grama amfetamina.

Policija je sporočila, da so zaradi prepovedanih drog aretirali 189 tujcev in 107 hrvaških državljanov. Proti osmim osebam pa bodo podali prijavo zaradi nelegalne proizvodnje in preprodaje drog. Policija je še sporočila, da so pri eni osebi našli tudi strelno orožje in strelivo. Med festivalom, ki se je zaključil v ponedeljek, so hrvaški policisti spisali še za 588.596 kun (približno 77.000 evrov) kazni. Po drugi strani pa ne poročajo o nikakršnih hujših incidentih ali poškodovani lastnini.