Zanimivosti

Ona-on.com Romani & Marku priskrbel Sanjsko poroko

Oglasno sporočilo
19. 5. 2016, 13.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Romana in Marko sta končno postala mož in žena. Zmagovalca natečaja, Romana in Marko, sta dočakala svoj poročni dan in dahnila usodni da.

KMarcella photography
Ob prihodu sta oba naravnost žarela.
♥  Še iščete svojo ljubezen?
Dobimo se na ona-on!
> Samski? Izkoristite brezplačni preizkus ona-on!
> Imate samske prijatelje? Podarite jim ljubezen!

Sanjska ona-on.com poroka je bila kljub dežju posebna, saj sta mladoporočenca naravnost žarela. Ženin je svojo nevesto šel iskat na njen dom, kjer ga je Romana navdušila s svojo poročno obleko, ki jo je našla v poročnem salonu White Couture. Bodoča zakonca sta se nato skupaj odpravila do Ribnika pri Lisjaku.

Na idilični lokaciji ob Ribniku pri Lisjaku sta dahnila da, do rdeče preproge pa sta prišla kar s kočijo. Ob prihodu sta oba naravnost žarela, še posebej nevesta, ki so jo uredili v frizerskem salonu Shine in pri vizažistki Maji Ašič.

Po usodnem da sta si mladoporočenca nataknila poročna prstana iz Zlatarnice in na rdeči preprogi ter ob odlični kulinariki gostinstva Lisjak nazdravila s svojimi svati.

Za žur do jutra poskrbeli 6pack Čukur in The Hangover Ladies

KMarcella photography

Poročna zabava se je nadaljevala pod šotorom v Lisjakovem logu. Okrogle mize so krasile dekoracije iz floristike Happy Day in številke miz z imeni iz Kaligrafije s Katarino, okoli 80 svatov pa je uživalo v svečani večerji. Romana in Marko sta plesišče otvorila s čustvenim prvim plesom, njuno koreografijo pa so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Žur se je res razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko. Odlično mu je šlo!

Poročna torta je bila glavna tema pogovorov

Svati so se ob polnoči posladkali še s poročno torto, ki so jo pripravili v Kavarni Pri Nejcu. Torta je bila zaradi svojega izgleda glavna tema pogovora. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo.

Za organizacijo Romaninega in Markovega popolnega poročne dne je poskrbela Petra Starbek iz Storija inženiring, njun dan pa sta zabeležila fotografinja iz K.Marcella Photography in videografer Jean Kanoyev. Preberite, kako so potekale priprave na Sanjsko ona-on poroko.

KMarcella photography

Spoznala sta se na ona-on.com …

… kjer je Marko prvi kliknil Romano. Prek ona-on.com sta klepetala kakšen teden, preden sta šla na prvi zmenek pa so minili kar trije meseci. "Romana je prva predlagala srečanje v živo, a se je malo zavleklo, saj sem bil precej zaseden," se spominja Marko.

Ko sta se končno uskladila, sta se dobila na prvem zmenku. "Na prvi zmenek sva šla na pijačo v en lokal, kjer sva bila tako dolgo, da so naju odslovili, ker so že zapirali," se spominjata mladoporočenca. Preberite njuno celotno zgodbo.

Sta ona-on par ali poznate kakšnega? Zaključuje se Najina Zgodba 2017!

Natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com vsako leto organizira največji slovenski spoznavni portal ona-on.com, namen natečaja pa je najti in slišati zgodbe parov, ki so se našli na portalu, vsem sodelujočim pa podariti različna doživetja in nagrade.

Sta eden izmed tisoč parov, ki so se spoznali na ona on in si želita sanjske poroke ali pa drugih bogatih nagrad? Samo še do konca meseca maja 2016 imata čas, da se prijavita tukaj.