Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 11. aprila

W.Y.
11. 4. 2016, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Današnji dan bo nekoliko bolj stresen. Nekdo vas je močno prizadel, a opravičila ne pričakujte. Enostavno se umaknite stran in nadaljujte po svoje.

BIK – Uspelo vam bo dokončati pomembno delovno zadevo, ponosni boste nase. Nekdo vam prinaša srečo in spremlja vaju veliko pozitivne energije, čeprav določenih zadev še vedno niste pozabili.

DVOJČKA – Dopoldne se vam lahko zgodi, da se boste počutili nemočne, saj bodo vsi drugi odločneje zagovarjali svoja mnenja in interese. Proti popoldnevu se bodo omehčali.

RAK – Pri delu vam bo mogoče nekdo stopil na prste. Preden se podate v protinapad, se prepričajte, kakšni so njegovi skriti nameni. Nikar ne sodite prehitro.

LEV – Imeli boste dovolj časa za predah in premislek, kako naprej. Pazite, posebno z elektronskimi sporočili in pomembno dokumentacijo. Včasih se raje držite klasičnih metod, tokrat pa bi morali sprejeti novosti.

DEVICA – Popaziti boste morali na svoje zdravje. Vaše misli bodo morale biti svetle in pozitivne. Po drugi strani boste imeli ogromno dela in delovnih obveznosti.

TEHTNICA – Vaš položaj v karieri se bo izboljšal, le ostanite strpni in ne razkrivajte vseh adutov. V ljubezni ste nemirni. Neko srečanje se bo končalo drugače, kot ste upali, prvi korak pa se vam bo vsekakor obrestoval.

ŠKORPIJON – Čustveno življenje bo podobno gugalnici in od vas je odvisno, kaj se boste odločili. Odvečno energijo bo mogoče uporabiti pri športnih dejavnostih.

STRELEC – Pozorno prisluhnite, saj se vam bo to vsekakor obrestovalo, ne glede na to, ali vas zanima ljubezenski ali poslovni cilj. Nekako slutite, da se bo končalo v vašo korist, zato vsekakor vztrajajte.

KOZOROG – Označevali vas bosta jeklena volja in drznost. Toda kljub vsemu bo v današnjem dnevu po zvezdnih namigih izpostavljena diplomacija. V ljubezni bo prijetno.

VODNAR – Pričakujete preveč, posebno od partnerja ali prijatelja, ki ima vendarle svoj temperament in ne more slediti vsem vašim zamislim. Glede službe pa se držite jasnih navodil.

RIBI – Veliko ste se naučili od svojih sodelavcev in danes si lahko priznate, da bi tudi vi lahko vodili dobro ekipo. Če ste še vedno samski, si brez moralnih zadržkov privoščite kratko avanturo.