Zanimivosti

Horoskop za sredo, 2. marca

W.Y.
2. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Ukvarjajte se s športom, potujte in premikajte se, saj boste nekoliko nemirni. Nekoga boste zlahka prepričali o nečem, toda najprej preverite, kako in kaj sploh pričakuje. 

BIK – Naučite se reči ne in vztrajati pri tem. Poleg vseh svojih obveznosti vam bo dejansko zmanjkalo energije, da bi še drugim delali usluge. Tokrat boste začeli gledati nase. 

DVOJČKA – S sestanka se boste vrnili polni pozitivne energije, tudi zaradi zanimivega, novega poznanstva. Na delovnem mestu bodite diplomatski, saj boste le tako dosegli svoje. 

RAK – Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in nikar ne imejte občutka, da ne boste dobro sprejeti, saj vam bo občinstvo bolj naklonjeno kot po navadi. V ljubezni ne pozabite na igrivost. 

LEV – Nečemu se boste sprva izognili, potem pa bo jasno, da se zadeva vedno znova vrača, in naenkrat boste izgubili vso svojo potrpežljivost. Posebno če ste zasebno povezani z nekom iz delovnega kroga. 

DEVICA – Nekoliko manj odločni boste kot po navadi. Ugotavljate, da je včasih modreje postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi povedali nekaj, zaradi česar bi se lahko kesali. 

TEHTNICA – Pogosto dovolite, da vas vodijo čustva in trma, zato občasno potrebujete več energije in časa, da bi spregledali. Soočili se boste z nekom, ki je še bolj odločen, kot ste vi. 

ŠKORPIJON – Prihajajo prijetna druženja in veliko akcije. Pot do ljubljene osebe bo potekala skozi skupno sproščeno druženje s prijatelji, vendar tudi znotraj družbe, pokažite pozornost.

STRELEC – Za neko zadevo se boste odločili brez kakršnihkoli pomislekov in dogodki vas bodo prepričali, da ste na pravi poti. Posebno v odnosih z osebo, ki je tako samozavestna kot vi. 

KOZOROG – Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat do zdaj le odmahnili z roko, namesto da bi se odločili spoprijeti z vsem skupaj. Previdno, ker niste v najboljših energijah. 

VODNAR – Spočijte se, nahranite svojo dušo, saj ste že nekaj časa preobremenjeni z opravili, ki od vas zahtevajo veliko prilagajanja in popolnoma iskren pristop. 

RIBI – Našli boste nekaj, česar sploh niste iskali. Ne glede na to, kakšne asociacije vam bo to vzbudilo, se raje držite načrta in ne dovolite, da vam misli odtavajo.