Zanimivosti

Horoskop za soboto, 13. februarja

W.Y.
13. 2. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Prijeten čas velikih podvigov, moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Mogoči so poslovni uspehi, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. 

BIK – Pravočasno si zagotovite nekaj dokumentov in pazite glede izplačil, da ne bo pomot ali izgub le zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo, ostane pa občutek, da ste nemirni. 

DVOJČKA – Danes boste brezglavo tavali sem ter tja in razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si konkretne cilje. 

RAK – Tokrat vam gre vse na roko, zato se ne ustavljajte preveč pri podrobnostih kot tolikokrat do zdaj. Poskusite videti celoto in prepoznati svojo priložnost. Koristna bo pomoč znanca. 

LEV – Ob vas je tokrat oseba, ki vam je očitno naklonjena, kar vam bo dalo zadosten zagon. Čas boste preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja in smeha. 

DEVICA – Izvedeli boste vse novosti, vendar ostaja občutek, da nečesa še ne obvladate tako, kot bi si želeli. Uspelo vam bo, čeprav še niste povsem prepričani.

TEHTNICA – Za sodbe in očitke drugih se tokrat ne boste zmenili, saj boste vedeli, da ste na pravi poti, kjer vas na koncu čaka uspeh. Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, ki vas bodo sprostili. 

ŠKORPIJON – Tokrat boste počivali in uživali, še posebej tisti, ki znate odmisliti obveznosti. Na čustvenem področju boste vezani potrebovali več potrditev kot po navadi, kar lahko partnerja razjezi. 

STRELEC – V današnjem dnevu se vam bo vse, česar se boste lotili, zdelo zelo preprosto. Vaše misli bodo razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega dela pa kljub vsemu pozitivni. 

KOZOROG – Bodite radodarni, saj se marsikaj počasi obrača v vašo korist. Najbolje se boste počutili v krogu svojih bližnjih in z mlajšimi, predvsem zato, ker vas razumejo. 

VODNAR – Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste želeli s partnerjem preživeti čim več prostega časa. Na vidiku je tudi skupno potovanje, ki vama prinaša še dodatno potrditev. Dišal vam bo prosti čas, zato ga boste čim bolje preživeli. 

RIBI – Zaupajte v življenje, in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse, kar vam je dano.