Zanimivosti

Po 20 letih zakona ugotovila, da je ločenka

J.P.
13. 2. 2016, 18.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kar 20 let je mislila, da je srečno poročena. Motila se je. Pred nekaj meseci je namreč izvedela, da je bila ves ta čas ločena!

Cristina Carta Villa s svojim "možem" Gabrielom

Cristina Carta Villa sedaj toži svojega 90-letnega »moža« Gabriela Villa, da naj bo razveza razveljavljena, saj da se je zgodila brez njene vednosti, obenem pa mu skuša preprečiti, da bi prodal newyorško stanovanje, vredno 1,4 milijona dolarjev, ki je bilo zadnji dve desetletji njuno domovanje.

Cristina je Gabriela, 30 let starejšega odvetnika in potovalnega agenta, spoznala na neki zabavi. Bila je to ljubezen na prvi pogled in leta 1994 sta se poročila. Po poroki je Cristina pustila službo – na bostonskem kolidžu je poučevala italijanščino – in se preselila v New York, da bi si z Gabrielom ustvarila družino. Rodil se jima je sin Lorenzo, živeli pa so med New Yorkom in Parizom. Mislila je, da živi popolno življenje, a se je motila. Gabriel se je namreč od nje skrivoma ločil le nekaj mesecev po poroki, da mu z njo ne bi bilo treba deliti bogastva. Kako mu je uspelo? Vse je opravil v Dominikanski republiki. Navedel je »nekompatibilnost njunih temperamentov« ter dodal, da mu žena uničuje življenje. Najel je odvetnike, ki naj bi predstavljali tako njega kot njo, in uspel.

Cristina zanika, da bi karkoli vedela o dogajanju v Dominikanski republiki. Da se je Gabriel od nje ločil, je izvedela šele, ko na računu za stanovanje na Manhattnu, ki sta ga »skupaj« kupila po poroki, ni bilo njenega imena. Prepričana je, da skuša Gabriel na ta način njen dom prodati svojo odrasli hčerki Marini, ki živi v Rimu.