Zanimivosti

Horoskop za sredo, 20. januarja

W.Y.
20. 1. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Ne morete obvladati vsega, saj vam lahko marsikaj zaradi neprevidnosti uide. Po navadi ste v takih trenutkih, ko začutite, da niste dovolj uspešni, tudi malo sarkastični.

BIK – Ko se bodo razburkana čustva polegla, boste ugledali določeno situacijo v novi luči. Vsekakor bolj realno pa tudi brez težav se boste lahko odločili, kako in s kom naprej.

DVOJČKA – Spoprimite se vsaj z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Pazite na uradne listine in denar. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato z resnico na dan.

RAK – Srečanje z osebo iz preteklosti bo manj napeto, kot ste pričakovali. Čim prej uredite vse povezano z morebitnim pomembnim sestankom ali glede srečanja v družinskem krogu.

LEV – Precej dobro slutite, kakšna sprememba prihaja v vaše življenje. S pripravami pa kljub temu ne pretiravajte. Nekaj osnovnih potez bo dovolj, dokler se situacija ne bo umirila.

DEVICA – Ne jemljite vsega tako resno in usodno, saj se bo vaše počutje spremenilo in prav hitro boste ugotovili, da ste pravzaprav delali iz muhe slona. Bodite bolj budni!

TEHTNICA – Sprva boste navdušili neodločne ljudi, ki vam bodo pripravljeni slediti zaradi vašega prepričljivega nastopa. Postopoma pa boste pridobili točke tudi pri bolj odločnih.

ŠKORPIJON – Nikakor se ne morete zbrati in se napolniti z novo energijo. Vaša odpornost se slabša, ne morete nadaljevati, kot da se ne bi nič zgodilo, zato se soočite s težavami.

STRELEC – Niste suvereni prav pri vsem, kar bi radi počeli, zato morda izgubljate nekaj dragocenega časa. Ne ozirajte se na to, kar vam dopovedujejo z različnih strani.

KOZOROG – S planeti, ki vam nasprotujejo, ne najdete pravih besed in pristopa, posebno z nekom, ki vam očitno ni preveč podoben, saj je veliko bolj raztresen in v svojem svetu.

VODNAR – Nekdo bo morda zavrnil sodelovanje z vami ali pa preprosto postavil nove pogoje. Zato dobro premislite, kako in ali sploh naprej. Vsaj v ljubezni bo nekaj več optimizma.

RIBI –Precej zmedeni boste, to tudi izražate, posebno v odnosih z nekom, ki ni odločen. Počasi se daleč pride, sicer pa vam ni všeč, da se morate nenehno komu prilagajati.