Zanimivosti

Kaj nam prikrivajo?

20. 12. 2015, 09.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Spet je iz dneva v dan bolj poln raznih 'dokazov', da se nam približuje neznani planet. So vse te stvari, ki jih lahko zasledimo na spletu čista izmišljotina ali je mogoče v njih kaj resničnega? Katastrofe, ki jih bo Nibiru sprožil, pa naj bi se začele v letu 2016.

YT
Nibiru naj bi imel zelo eliptično pot.

Na spletu obstaja kar nekaj Nibiru skupnosti, prek katerih se širijo novice o prihajajoči katastrofi. Na Facebook zidu Nibiru skupnosti lahko spremljamo zadnje video prispevke, fotografije in objave, prek katerih nam 'strokovnjaki' sporočajo, kaj se bo v prihodnjih mesecih dogajalo, vendar le, če administratorji strani odločijo, da nas lahko sprejmejo v skupnost in nam tako razkrijejo resico.

YT
Eden od mnogih posnetkov, ki v zadnjih letih preplavljajo splet.

Kaj je Nibiru?

Nibiru naj bi bil planet, ki kroži okoli našega sonca, vendar ker je njegova pot zelo eliptična, se pojavi le na vsakih 3600 let. Sumerci, ki so bili odlični astronomi, so nam zapustili kar nekaj zapisov o tem planetu in predvsem o bitjih, ki naj bi na njem prebivala. To naj bi bili Anunakiji, ki so zapustili svoj planet Nibiru. O tem je veliko napisal tudi Zecharia Sitchin, ki je celo življenje detajlno preučeval te zapise. Sitchin je leta 1976 objavil knjigo 12. planet, v kateri opisuje planet Nibiru in njegov vpliv na ostale planete v našem osončju, sploh na Zemljo. Sumerci so trdili, da se Nibiru nevarno približa Zemlji vsakih 3600 let in s svojim prehodom katastrofalno vpliva na naš planet.

Poglejte si enega od novejših 'dokazov', da bo Nibiru res kmalu tu. Če pa sami ne verjamete v te youtube dokaze, si lahko za praznike omislite teleskop, s katerim boste lahko kar sami raziskovali naše krasno zvezdnato nebo.