Zanimivosti

Horoskop za petek, 9. oktobra

R.T.
9. 10. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Nekdo vam ne zaupa najbolj, kar boste zelo hitro opazili. Ne jezite se preveč, sicer se boste le še bolj zapletali v besede. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši. 

BIK – Nekaj več dela boste imeli v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari, ki jih že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi. 

DVOJČKA – Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. 

RAK – Današnji dan bo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti. 

LEV – Danes boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s financami. Osebni in ljubezenski problemi se bodo razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. 

DEVICA – Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte. 

TEHTNICA – Čakanje vam bo danes predstavljalo večje težave in zaplete. Zamotite se s kakšnim fizičnim opravilom, dokler ne boste dobili pričakovanih podatkov in jih razvrstili. 

ŠKORPIJON – Pozitivna energija bo tista, ki jo boste končno uporabili sebi v prid. Dober prijatelj vam bo pomagal pri finančnih zadevah. Čustveno boste malce labilni. 

STRELEC – Čaka vas nova priložnost, da se izkažete, zlasti če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način. 

KOZOROG – Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. 

VODNAR – Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase. 

RIBI – Mogoči so poslovni uspehi, ki bodo okrepili vašo energijo. Toda ne pozabite na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša veliko radosti.