Zanimivosti

Horoskop za soboto, 1. 8.

R.T.
1. 8. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Kdor čaka, dočaka, vsekakor pa se potrudite, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času. Odprite oči, napnite ušesa, nekaj se premika že v današnjem dnevu.

BIK – Vse ljubezenske energije se bodo mešale nekoliko drugače, kot ste bili vajeni. Nekaj odgovorov bo ostalo v zraku, saj vam okoliščine niso najbolj naklonjene.

DVOJČKA – Prijatelj bo tisti, ki vam bo postavil pravila, zanimivo bo, da se jih boste držali. Današnji dan v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo, kar vam bo več kot pisano na kožo.

RAK – Danes ne boste ne zahtevali ne pričakovali preveč. Zadeve se lahko premaknejo, ko boste pripravljeni na nekaj več korakov, posebno z osebo, ki jo že nekaj časa osvajate.

LEV – Čaka vas nova ljubezen ali pa prenovitev obstoječe, posebno če se odpravljate na pot. Istočasno si boste na neki način želeli ostati praktični in prizemljeni na trdnih tleh.

DEVICA – Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo vse skupaj končalo drugače. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi, ki bi jih bilo trenutno nujno treba upoštevati.

TEHTNICA – Pri delu boste inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni, kaj si želite.

ŠKORPIJON – Na pravi poti ste, ostanejo vam le nekoliko dolgočasne podrobnosti. Urejate jih lahko s pomočjo nekoga, ki bo ob vas v pravem trenutku. Prisluhnite mu, saj vam prinaša rešitve.

STRELEC – Po eni strani bi radi obdržali svojo svobodo in samostojnost, saj se še sami zavedate, da imate kar nekaj dobrih priložnosti, po drugi strani pa bi radi dobili nekaj namigov.

KOZOROG – Znašli se boste na pragu nečesa izredno pomembnega in vznemirljivega. Srce se vam bo pošteno ogrelo, in to vam bo izredno všeč. Le od vas bo odvisno, ali boste v odnosu vztrajali.

VODNAR – Popazite v domačih odnosih in ob pogovorih o eni in isti temi, ki očitno še povzroča težke dvome. Raje se usmerite vase in v reševanje svojih zasebnih zadev.

RIBI – Današnji dan napoveduje prijetne dogodke in več razumevanja, čeprav šele od popoldneva. Nepričakovana priložnost za pomemben obisk bo vse skupaj obarvala s pozitivno energijo.