Zanimivosti

Horoskop za torek, 28. julija

nn
28. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Ob srečanju boste najprej zadržani, potem pa se boste počasi prebujali, kar bo pomenilo odločilen preobrat v vaših odnosih. Z nekom se boste presenetljivo hitro dogovorili, brez odvečnih besed. 

BIK – Prijetno vam bo, še posebej če ste na začetku nove zgodbe. Tokrat vam niti za trenutek ne bo dolgčas. V ljubezni boste razpoloženi za tveganja in vznemirljive zgodbe. 

DVOJČKA – Marsikaj se bo lahko končno zavrtelo po vaših željah, toda nikakor ne najdete prave poti. Začelo se bo pri pogovoru v povezavi s poslovnimi zadevami ali potovanjem. 

RAK – Nekoga bi radi prepričali o nečem, kar naj bi bilo dobro za oba, toda posluha morda ne bo takoj. Zato boste še glasnejši kot po navadi, kar nekomu ne bo všeč. 

LEV – Lahko računate na nekaj zanimivih sogovornikov, čeprav boste zadržani, najprej boste samo prisluhnili, potem pa tudi kaj odgovorili. Glede ljubezenskega vprašanja bo treba še počakati. 

DEVICA – Tokrat potrebujete le občutek, da se nekaj dogaja, zlasti če vas mika nova dejavnost ali ste se v kreativnosti znašli na mrtvi točki. Proti večeru si boste privoščili več romantike. 

TEHTNICA – Nekaj vas ne prepriča dovolj in imate občutek, da vam celotna zadeva ne ustreza tako, kot bi si želeli. Našli boste neki zasilni izhod, raje boste nadaljevali po svoje. 

ŠKORPIJON – Poslovne težave bodo povzročile nekaj stresa in slabše počutje. Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali danes reševati v neugodnih okoliščinah. Ne dovolite, da bi vas to potrlo. 

STRELEC – Tokrat ste upravičeno previdni in sumničavi, saj se okoli vas dogajajo čudne zadeve. Določenim zadevam pripisujete prevelik pomen, kar vas vse bolj vznemirja. 

KOZOROG – Zastavili vam bodo težko vprašanje, zato bo napetost naraščala, posebno če gre za nekaj, kar vas že nekaj časa moti, jezi in spravlja v slabo voljo. 

VODNAR – Pomirite se, čeprav vam težave trkajo na vrata. Nadaljujejo se lahko manjše težave z zdravjem. Prisluhnite svojemu telesu in spoštujte meje svojih moči. 

RIBI – Želite si več na vseh področjih, začnite pa vsekakor pri svojih željah. Nihče ne more vplivati na vas, saj ste se končno odločili in nočete odstopiti od svojih zastavljenih stališč.