Zanimivosti

Horoskop za soboto, 25.7.

nn
25. 7. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Niste neuničljivi, zato si ne nakopljite še več obveznosti, da bi vas vsi lahko občudovali. Ne ukvarjajte se z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično osrečuje.

BIK  Občutili boste neko povečano harmonijo in pospešili boste svoj korak. V tišini boste pridobili odgovore na svoja vprašanja in sestavili stvari na čustvenem področju.

DVOJČKA  Že res, da ne potrebujete dovoljenja, a kljub temu ne bi bilo slabo izvedeti, kaj si vaši prijatelji mislijo o projektu, ki ste se ga pravkar lotili. Več glav vsekakor več ve.

RAK  Poslovni odnos vas bo začel izčrpavati. Nekomu drugemu prepuščate odločitev, ki je vaša, in to vas zelo vznemirja. Ker vas bo nekdo težko prepričal v iskrenost, boste tokrat ostali v dvomih, a počasnega odziva.

LEV  Ne oklepajte se načrtov, če vidite, da jih ne bo mogoče uresničiti. Nekdo, ki vas bo poskušal na nekaj opozoriti, bo naletel na pretirano buren odziv.

DEVICA  Okrog krožijo domneve, da veste nekaj, česar drugi ne. Splača se razmisliti, če ni ravno to vaš najmočnejši adut v neki negotovi situaciji, ki vas utruja in vznemirja.

TEHTNICA  Že večkrat ste se izkazali kot dober svetovalec pri ljubezenskih zadevah, zdaj pa je čas, da še sami prisluhnete svojim nasvetom. Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi soočiti.

ŠKORPIJON  Soočili se boste z manjšim nazadovanjem, ki pa si ga boste vse preveč gnali k srcu. Začnite znova in ne bodite arogantni ne do sebe in ne do svojih najdražjih.

STRELEC  Tako ali drugače se boste srečali s seboj in svojimi načeli, ki jih niste kar tako pripravljeni pozabiti. Ponavadi hitro poiščete trezno rešitev, ampak tokrat vas lahko presenetijo čustva, s katerimi bo treba opraviti.

KOZOROG  Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje. Že prepričljiv nastop vam bo odprl marsikatera vrata v uspešno obdobje.

VODNAR  Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da nekega prijatelja že dolgo niste videli. Zavrtite telefon in se odpravite na prijetno srečanje.

RIBI  Dokončajte, kar ste začeli. Ne poskušajte preložiti obveznosti na druge. Pred vami je kar naporen dan, vendar se vam bo vaš trud obrestoval.