Zanimivosti

Do nove svetovne religije s tajnim projektom

R.T.
13. 7. 2015, 12.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Projekt Blue Beam naj bi bil eden od najbolj nevarnih skrivnih programov, zmožen sprožiti novo svetovno vojno, če seveda ni izmišljotina. Tisti, ki so prvi spregovorili o projektu, so na kratko opisali njegove cilje. Da steče, naj bi bili potrebni štirje koraki.

Twitter

Le malokdo zanika vlogo, ki jo religija igra v krojenju sveta, kot ga poznamo, takšne in drugačne višje sile pa nas spremljajo že od nekdaj. Po takšnem statusu menda skomina tudi projekt Blue Beam, za katerim naj bi bila NASA. Z uporabo tehnik zavajanja in množične manipulacije naj bi Blue Beam vzpostavil temelje nove svetovne vlade, katero bi podpirala enotna religija nove dobe.

O projektu je prvi spregovoril Serge Monast, novinar in teoretik zarote iz Quebeca. Leta 1996 je umrl zaradi odpovedi srca, čeprav so nekateri prepričani, da je bil v resnici umorjen. Pred tem naj bi kanadska vlada ugrabila njegovo hčerko, da bi ga tako prepričala, naj ne preiskuje omenjenega projekta.

Iz napisanega je razvidno, da omenjeni projekt premore vse značilnosti teorije zarote – pretekle dogodke predstavlja kot znanilce; ne upošteva tistih, ki niso paranoični; poslužuje se strahu pred napredno tehnologije, katere ne razume. Dovolj zgovorno je že dejstvo, da je Monast implementacijo projekta večkrat napačno napovedal: Blue Beam naj bi zaživel leta 1983, leta 1995 in 1996 ter končno leta 2000. 

1. Rušenje arheoloških dognanj

Prvi od korakov naj bi vključeval umetne potrese v določenih predelih sveta. Tako bi tam prišlo do novih odkritij, ki bi pričala o zmoti največjih veroizpovedi.

2. Šov brez primere

Prvemu koraku naj bi sledile tridimenzionalne laserske projekcije (potrebno tehnologijo naj bi razvijali , predvajane po celem planetu. Vsaka projekcija bi izoblikovala določeno božanstvo, odvisno pa od same lokacije. Na koncu naj bi se bogovi zlili v enega – Antikrista. Tako naj bi ljudje »sprevideli«, da je to njihov pravi bog.

3. Ko spregovori božanstvo

»Elektronska telepatska dvosmerna komunikacija« – s pomočjo telepatije bi z ljudmi spregovorilo novo božanstvo. Kako? Radijski valovi ekstremno nizke frekvence naj bi bili ključ do uspeha.

4. Končno kaos

Zadnji korak sestoji iz treh delov. Najprej prepričati človeštvo, da se obeta invazija Nezemljanov, nato pa še kristjane, da se Jezus vrača na Zemljo. Končno naj bi se odvilo še nekaj nenavadnih pojavov, ki jih ljudje ne bi mogli pojasniti.

Zaradi neizbežnega kaosa bi ljudje sprejeli novo ureditev, Monast pa je trdil, da so določene psihološke priprave že stakle. Tako naj bi s filmi Vojna zvezd in Zvezdne steze ljudi prepričevali, da se združijo proti tujim zavojevalcem, z Jurskim parkom pa naj bi propagirali evolucijo in posledično večino veroizpovedi utemeljevali kot laž.