Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 30.5.

Urban Klančnik
30. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Počnete veliko stvari, kar bo nekoga, ki je natančen, zmotilo. Potrebujete pomoč pri pomembni odločitvi v povezavi z dodatnim delom ali težjim izpitom.
BIK  Ne iščite podpore pri nekom, ki se je izkazal kot nezanesljiv. Določenim zadevam se ne boste mogli izogniti, kljub temu pa boste intuitivno odkrili, kaj je tisto, kar vas privlači.
DVOJČKA  Po srečanju, ki bo prijetno, boste ugotovili, kaj vse vas povezuje z nekom iz preteklosti. Bodite ustvarjalni, na javnih nastopih in pred večjo množico se boste dobro odrezali.
RAK – Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz napetega ozračja. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti.
LEV – Pogumno stopite korak bližje ljubljeni osebi, krize v odnosih so včasih samo pot globlje, boste ugotovili. Vaše počutje bo razgibano in obarvano s pozitivno energijo.
DEVICA  Izredno zahtevni boste, zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika mera potrpežljivosti.
TEHTNICA Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot ste si mislili. Lahko se iskreno pogovorita, če boste najprej prisluhnili. Tudi poslovni izidi bodo boljši, kot ste sploh upali.
ŠKORPIJON  Položaj v ospredju vas bo navdajal s ponosom, posebno ko boste naleteli na prve zadovoljne odzive. Z drago osebo bosta usklajena in zelo kompatibilna.
STRELEC – Srečanje se bo zgodilo v drugačnih okoliščinah, kot ste upali, kar vam najprej ne bo všeč. Zato pričakujte nekaj manjših trenj, rešili pa jih boste s šaljivim pristopom.
KOZOROG  Pazite v odnosu z nekom, ki vas je morda napačno razumel. Oba bosta vztrajala, kar pomeni, da se bo konflikt, če ne boste diplomatsko odnehali, nadaljeval v nedogled.
VODNAR – Ne obremenjujte se s tistim, kar se je že zgodilo, saj je v tem trenutku vse drugače. Današnji dan boste začeli polni pozitivne energije. Na ljubezenskem področju se prepustite.
RIBI  Imate veliko obveznosti, kar vas ne navdušuje, ker se vam zdi, da se vaše življenje vrti izključno okoli dela in denarja. Za ljubezenske zadeve tokrat nimate dovolj energije.

***null***