Zanimivosti

Klemen Bunderla in Špela Jereb?

Sašo Avramovič
5. 12. 2014, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V salonu Porsche Slovenija so podelili laskavi naziv jekleni zapeljivec, ki ga avtomobilom vsako leto podeljujejo izključno ženske. Zmagovalec je volkswagen golf sportsvan.

Mare Vavpotič/KMA

Letos so bralke revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Eva, Lepa & zdrava in Naša žena, ki izhajajo pod okriljem Krater Medie, izbrale zmagovalca, in to je postal volkswagen golf sportsvan. Na dogodku, ki ga je vodil Klemen Bunderla, priljubljeni voditelj z Radia Aktual, so se predstavile tudi štiri znane Slovenke, ki so testirale letošnje kandidate (citroën C4 cactus, citroën C4 picasso, ford kuga, mazda 3, mercedes GLA, opel insignia, peugeot 308, suzuki SX4 S-cross, volkswagen golf sportsvan in volkswagen polo).

Mare Vavpotič/KMA

Glavno nagrado, polletno uporabo zmagovalnega avtomobila, je izročila Petra Korošec iz marketinga znamke Volkswagen, prejela jo je Vera Šmid iz Radomelj. Drugo nagrado, štiri vrhunske zimske pnevmatike Nokian za osebni avtomobil glavnega pokrovitelja, družbe Petrol, d. d., je v imenu nagrajenke Nike Veršnik prevzel njen partner Žiga Štajer, podelil pa jo je Rok Cuderman iz Petrola.

Mare Vavpotič/KMA

Petrolove darilne pakete v vrednosti 32 evrov so podarili desetim izžrebanim bralkam: Aleksandri Marinkovič iz Maribora, Nejki Berce iz Radovljice, Niki Lavinii Jakac iz Kopra, Brigiti Pušnik s Ptuja, Damjani Pance iz Nove Gorice, Nadi Majdič iz Domžal, Katarini Černič iz Metlike, Jožici Repanšek iz Kamnika, Suzani Gavbe iz Maribora in Danijeli Dacinger iz Makol.

Mare Vavpotič/KMA

Kandidate za jeklenega zapeljivca 2013/14 so letos sicer izbirale in preizkušale Eva Cimbola, Daša Gradišek, Marta Krpič, Ana Lukner, Alenka Oldroyd Reza, Jana Koteska, Vesna Janković, Nuša Derenda, Špela Jereb in Katja Mlakar.

Mare Vavpotič/KMA

Špela Jereb, teve voditeljica in novinarka, je o zmagovalcu povedala: »Zelo mi je bil všeč. Moram poudariti, da je z njim vožnja zelo mehka, pa tudi višji je. Jaz sem manjša in sem se v tem avtomobilu res počutila kot carica.«

Mare Vavpotič/KMA