Zanimivosti

Horoskop za sredo 26.11.2014

G.G.
26. 11. 2014, 07.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Danes boste pri delu mirni in spočiti. Brez težav boste opravili vse, kar je v vaši pristojnosti. Pred vami je nova preizkušnja, saj boste morali izpolniti svoje znanje na določenem področju. 

BIK – Ne izdajte nečesa, kar bi se lahko obrnilo proti vam. Za zdaj je modreje prikimati in se navidezno strinjati. Že popoldne se bo izkazalo, da je bila to zelo dobra odločitev.

DVOJČKA – Urejanje finančnega področja vam ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pogajanjih na poslovnem področju. Ugajal vam bo večer v harmoničnem vzdušju.

RAK – Na poslovnem področju boste nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam želijo škodovati, v resnici pa ni ravno tako. Čas je, da se začnete zavedati, da se boste morali tudi vi pokazati v najboljši luči. 

LEV – Današnji dan bo v znamenju povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe in druge. Za samske velja, da se lahko zaljubijo.

DEVICA – Današnja kombinacija planetov prebuja vašo očarljivost in razigranost. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ki vas vedno znova razveseljuje. 

TEHTNICA – Danes boste čutili, da vam vsi stojijo ob strani. Morda se tega niste zavedali, toda ob sebi imate čudovite ljudi, na katere se lahko zanesete. Toplo vam bo pri srcu.

ŠKORPIJON – Vzemite si več časa zase in za vse svoje zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste tudi pregnali utrujenost. Komaj čakate na nekaj novosti.

STRELEC – Ne bodite tako zahtevni do ljudi okoli sebe. V zadnjem času se zdi, da zahtevate preveč. Prav je, da ste strogi do sebe, toda ne pretiravajte, kajti vse to vas vodi v nezadovoljstvo.

KOZOROG – Bogate izkušnje bodo priložnost, da svoje mnenje delite naprej. Naklonjenih vam bo več planetov, kar pomeni, da vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti bistvo.

VODNAR – Naredili boste spremembo na delovnem mestu in stopili korak naprej, pri tem vam bo naklonjena luna. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in narediti korak naprej.

RIBI – Vesel in prijeten dan je pred vami. Večja je verjetnost intelektualnih uspehov, vsako izpostavljanje na intelektualnem področju bo podprto s pozitivnimi smernicami.