Zanimivosti

Nataša Pinoza prisega na Kopitarno Sevnica

R.T.
4. 6. 2014, 12.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Nataša Pinoza, nekdanja miss Universe, vizažistka, manekenka in poslovna ženska, je za kakovost in udobje. Zato se je Kopitarni Sevnica in njeni najnovejši modni kolekciji z veseljem pridružila tudi letos. Z najnovejšo serijo fotografij linije Swissoccoli by Kopitarna ambasadorka Kopitarne Sevnica predstavlja modno obutev iz kvalitetnega usnja na lesenem podplatu, ki diha, je toplotni izolator in deluje klimatsko.

Z linijo Kopitarna comfort Nataša predstavlja usnjeno modno obutev na pluti in v barvah prihajajočega poletja, s poudarkom na modri in zeleni barvi. Linija se odlično poda tudi v kombinaciji rdeče in rumene ter nepogrešljive bele barve, krasi pa jo dekorativna zaponka v zlatu z okrasnimi kamenčki. Tretjo linijo z Natašinih fotografij, K kolekcijo, je v duhu mladosti in svežine dizajniral Mauro Massarotto, obutev na pluti in lesu pa je na voljo v modnih barvnih kombinacijah.

Linija se odlično poda tudi v kombinaciji rdeče in rumene ter nepogrešljive bele barve, krasi pa jo dekorativna zaponka v zlatu z okrasnimi kamenčki. 

Na prelepem sevniškem gradu je pred fotografske objektive Mirana Juršiča stopila skupaj s svojo mlajšo sestro Jasno, študentko psihologije. Bodoča nevesta nam je zaupala, da je bilo fotografiranje nove kolekcije prijetno, predvsem pa se je počutila odlično zato, ker se je vse skupaj odvijalo na domačih tleh. Ekipi je bilo naklonjeno tudi sicer muhasto vreme, saj je sonce sijalo, vse dokler niso zaključi fotografiranja.Kopitarna Sevnica v svoji več kot sto letni tradiciji navdušuje z novo kolekcijo obutve, v svojih linijah pa sledi modi in udobju. Za delo je odlična izbira stilsko dodelana ortopedska obutev, sicer pa poleg svojih kolekcij Kopitarna v prodajalnah po vsej Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji, ponuja tudi obutev priznanih svetovnih blagovnih znamk.