Zanimivosti

Ubijajo ga, a vseeno noče prenehati

J.P.
25. 4. 2014, 12.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Triindvajsetletni mišičnjak za anabolične steroide mesečno zapravi približno petsto evrov, čeprav se mu je naredila cista velikosti teniške žogice.

Oli Smith iz Halesowna v Veliki Britaniji trdi, da mu potencialno smrtonosni steroidi, ki jih ni legalno razpečevati, pomagajo delati čudeže, saj lahko seksa do onemoglosti in se na splošno »obnaša kot žival.« Kot pravi, so »razen stranskih učinkov fantastični. V klubu se počutiš kot največji, najmočnejši in najlepši moški na svetu.« Ob tem pa priznava, da so mu v ritnicah zaradi vbrizgavanja dvakrat tedensko nastale zatrdline, v rami pa cista velikosti teniške žogice. Zdravniki so mu svetovali, naj si da cisto odstraniti, zaradi česar pa bi mu morali odstraniti tudi del mišice – Oli se je tekočine zato raje lotil kar z brizgo. Nadalje se mu je v predelu prsi začelo razvijati trdo tkivo, za kar bi potreboval operacijo, a se je menda dokopal do tamoksifena, ki se uporablja za zdravljenje raka na dojki.

Misli, da je neuničljiv.

Stranskih učinkov malo morje, a namerava z uporabo steroidov nadaljevati. A zanj največja težava je agresija:»Zaradi agresivnosti sem izgubil službo. Sploh se nisem zavedal, kaj se dejansko dogaja. Preprosto se mi je stemnilo pred očmi.« Oli je z jemanjem steroidov začel pri sedemnajstih letih, četudi so ga zdravniki opozarjali, da se igra s svojim življenjem. Svoji družini je povedal le, da je neuničljiv.