Zanimivosti

Umrl lastnik največjih testisov

N.J.
21. 4. 2014, 18.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Moški, ki je zaslovel kot lastnik največjih testisov, je umrl v 50. letu starosti.

Wesleyja Warrena Jr. je svet spoznal, ko se je javno izpostavil kot lastnik največjih testisov. V bolnišnici je bil pet tednov in pol, saj je prišlo do zapletov zaradi sladkorne bolezni. Umrl naj bi zaradi dveh zaporednih srčnih infarktov, star 49 let. Zdravniki so izključili možnost, da bi bila smrt posledica kirurškega posega, ki so mu ga opravili aprila lani.  

Začelo se je z udarcem v desno modo

Wesley je imel redko bolezen, ki je povzročila hudo deformacijo. Njegova moda so naenkrat začela nenadzorovano rasti. Motnja se je razvila leta 2008. Poškodoval si je desno modo. Naslednje jutro se je zbudil in začutil bolečino v modih, ob pogledu med noge pa ugotovil, da so njegova moda čez noč postala velika kot melona. Njegovo modo se je vsak mesec povečalo za približno 1,4 kilograma.

Ena operacija, 90 kilogramov manj

Bil je brez zdravstvenega zavarovanja in ni si mogel privoščiti pregleda pri zdravniku. Kmalu je postal znan po vsem svetu in pojavil se je na oddaji Dr.Oz, kjer so mu podarili operacijo, v zameno da lahko snemajo poseg. Aprila lani je tako šel pod nož. Kirurgi so mu zmanjšali moda in po 13 urah je bil lažji za neverjetnih 90 kilogramov.