Zanimivosti

Ne boste verjeli, koliko zasluži 25-letna študentka prava!

N.J.
21. 4. 2014, 16.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ko je odšla študirat v tujino, si ni predstavljala, kaj vse bo mogla početi, da bo lahko postala to, kar si je od nekdaj želela - odvetnica.

Twitter

25-letna Vanessa Knowles si je od nekdaj želela postati odvetnica. Starša sta ji plačala študij, a zmanjkovalo ji je denarja za študij. Da bi zaslužila, je začela delati kot 'webcam girl'. Kmalu je pridobila kar 22.000 oboževalcev, ki so ji na mesec nakazovali vrtoglave zneske, s katerimi je lahko plačala ne le študij in stroške bivanja, temveč ji je ostalo dovolj še za precej luksuzno življenje. Z 12 urami dela na teden je zaslužila približno 61.000 evrov na leto, preostali čas pa posvetila študiju.

S slačenjem preko spletne kamere se ukvarja od leta 2012. Na fakulteti se je kmalu razvedelo za njeno dvojno življenje, a je zaradi tega niso izključili. "Že po nekaj tednih so sošolke zbrskale na spletu vse o meni in me skušale 'uničiti', ampak me sploh ne zanima, kaj želijo. Hočem diplomirati in to mi je zaenkrat najbolj pomemben cilj, ki ga želim osvoojiti," je povedala pogumna 25-letnica.