Zanimivosti

Seks iz kataloga

Misika007
26. 3. 2014, 07.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ko se enkrat znebite predsodkov, je samsko življenje celo prijetnejše kot življenje v dvoje, meni uporabnica portala za seksualno obarvane zmenke.

Arhiv Eve

Vroče posteljne igrice s seksi moškim, ki do popolnosti ustreza vašim željam in potrebam. Izberete jih kot iz kataloga – v dolžini, višini in barvi, kakršno si želite. Spadate med tiste, ki so prepričani, da so najbolj seksi del telesa možgani? Ni problema: med 52.014 uporabniki (številka, ki sicer ne kaže nujno povsem realnega stanja, še narašča), kolikor jih na portalu ponudijo ne prezahtevni in na novo pridruženi članici, se najdejo tudi doktorji in magistri oziroma vsaj tisti, ki trdijo, da imajo v žepu danes ne več tako prestižen univerzitetni papir. Sicer pa, spet, ni panike: iskrivost, bistrost in duhovitost svojega prihodnjega družabnika za seks lahko preverite v klepetalnici ali prek elektronske pošte – diskretno, saj vašo identiteto zakriva spletni portal. Urgenca.com, kakor se slovenski portal za iskanje soigralcev v posteljnih avanturah imenuje, je vroča žemljica spletnih zmenkarij, in kar težko je verjeti, koliko Slovencev in Slovenk ga uporablja – tudi ljudje, ki živijo čisto blizu vas.

Iskanje seksa ni sramotno

Medtem ko se žensk in moških, ki na portalih iščejo ljubezen, drži luzerski sloves (»Kaj si res ne moreš najti tipa/ženske v resničnem življenju?!«), za uporabnike seks portalov to ne velja: biološke potrebe so pač biološke potrebe, in zakaj jih ne bi potešili, če jih lahko? S svojimi uspehi se radi celo pohvalijo – tudi navadno nekoliko bolj sramežljive pripadnice nežnejšega spola. »Zakaj ne bi poskusili preseči predsodkov, ki nam jih vsiljuje večina ljudi in družba nasploh?« se sprašuje 38-letna uporabnica Urgence.com, ki se je spletnemu povezovanju z namenom iskati intimne stike s predstavniki nasprotnega spola pridružila pred slabim letom. Ljubljančanka pravi, da so njene izkušnje z Urgenco večinoma dobre. V posteljo je že skočila z več različnimi uporabniki, z nekaterimi tudi večkrat. »Jaz temu pravim najhitrejša pot do sprostitve in užitka. Kdor zmore na ta način, naj si privošči, kdor ne, pa naj se vzdrži moraliziranja in obsojanja. Vsi smo odrasli in vsak odgovarja sam za svoja dejanja. Moje intimno življenje pa zadeva samo mene in nikogar drugega,« je prepričana.

Petindvajsetletnik s spleta

Čeprav ne spadam med tiste, ki bi jim že kdaj padlo na pamet iskati družbo za seks na spletu, se mi je ideja zdela odlična: zakaj se ne bi, dokler se spet ne zaljubim usodno in srečno, vsaj dobro zabavala? Zabavala z moškimi, do katerih nimam nobenih obveznosti, brez čustvenih pritiskov, da bo on, ko bova opravila, želel kaj več. V slogu Jamesa Bonda sem si nadela ime Mišika007 in se za potrebe tega članka, a če sem iskrena tudi iz lastne radovednosti, podala na lov. Prvi se je na moje preprosto geslo ujel 25-letni Jackoson8 iz Ljubljane. Petindvajsetletni! Le kaj je za žensko pri trideset in nekaj večji kompliment? »Glede na leta si natančno to, kar iščem,« se je glasil njegov uvodni pozdrav. Po krajši debati o tem, kdo sva in kaj si med rjuhami želiva (o, ja, zelo seksi izkušnja!), je bil čas za udejanjanje spletnih sanjarij.