Zanimivosti

Izgubil službo, zato seksa za denar

T.P.
23. 11. 2013, 13.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pozna najgloblje in najbolj mračne skrivnosti žensk, s katerimi se sestaja. Svoje največje skrivnosti mu zaupajo, ker je njihov najboljši prijatelj s posebnimi pooblastili, saj dela kot njihov uradni moški spremljevalec.

Shutterstock

John Oh (41), delavec v IT-industriji, se je leta 2008 zaradi ekonomske krize lotil najstarejše obrti na svetu. Sprva je povsem naključno začel delati kot slačifant, kmalu pa se je znašel v elitni prostituciji, saj mu je bilo delo nadvse všeč. Ne samo všeč – pravi, da svoj novi posel preprosto obožuje.

''Biti poslovni spremljevalec ni enako kot prodajati svoje usluge na ulici. Poleg seksa to delo pogosto vključuje tudi držanje za roke, obisk opere, večerjo, potovanja … Povprečen sestanek s stranko traja približno dve uri, če seveda ne prespiva skupaj, vsekakor pa je v centru pozornosti seks. Ne najemajo me za to, da jih samo držim za roko,'' je mladenič zaupal avstralskemu spletnemu portalu News.com.au. Ko govorimo o moški prostituciji, beseda po navadi teče o homoseksualcih in biseksualcih, John pa je 'specializiran' za ženske.

Ženske si želijo, da jih pripelje do orgazma.

''Nabor mojih strank je zelo raznolik. Pokličejo me gospodinje, karieristke, polnoletna mlada dekleta pa tudi 60-letne dame, vsem pa je skupno, da hrepenijo po pozornosti moškega, ne glede na to, ali so samske ali imajo partnerja.''

Kaj ženske pogrešajo 

''Največkrat so to ženske, ki niso zadovoljne s svojim spolnim življenjem in potrebujejo nekoga, ki bo zadovoljil njihove potrebe. Večine ne zanima romantika ali pogovor, zato z njimi ni veliko okolišenja. Iščejo moškega, ki se bo posvetil njihovim željam ter se potrudil in jih pripeljal do orgazma, saj tega ne dobijo od svojih partnerjev,'' pravi John. Kadar ga pokličejo ženske, ki niso v zvezi, so to po navadi dame, ki so se ravnokar razšle z nekom, pa so zato čustveno prizadete. Počutijo se osamljene in potrebujejo nekoga, s katerim bodo prebrodile to težko obdobje. ''Te ženske se želijo z mano povezati tudi čustveno, saj so zelo ranljive in potrebujejo nežnost. Z njimi se pogovarjam tudi prek skypa, jim pripravljam hrano, skratka skrbim zanje tako, da se počutijo posebne, edinstvene,'' razkriva John in dodaja, da ga nekatere ženske, stare od 18 do 30 let, najemajo tudi za to, da bi z njim izgubile nedolžnost.

Ljubezensko življenje seksualnega delavca

Delo uradnega spremljevalca John jemlje profesionalno, zato ne dovoli, da v odnosu s strankami prevladajo čustva. Zgodi se, da se stranka zaljubi vanj, vendar takšno zvezo takoj prekine. John Oh je namreč že dolgo v resni zvezi, njegova draga pa mu povsem zaupa in ga pri delu podpira.