Zanimivosti

Nagrada je podeljena!

14. 11. 2013, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

ZMAGOVALEC Svet24 je skupaj z Radiem Aktual pripravil najslajšo nagradno igro vseh časov! Ugotoviti ste morali, koliko bombonov nimm2 'plava' v našem akvariju! In kdo je srečni zmagovalec?

Nagrada je padla! Telefon Sony Xperia Z in kar 1368 bombonov (da, toliko jih je bilo v našem akvariju), prejme Anže Mlakar iz Kranja.

Med četrtkovim jutranjim javljanjem časopisa Svet24, je bila po štirih dneh ugibanja končno podeljena glavna nagrada. V studiu so klicateljem s svojimi namigi pomagali Eva Cimbola, Mitja Urbančič in Petra Rupnik. Ko je padla prava številka, je v studi završalo in naši aktualovci so bili še kako navdušeni. Malo bolj zadržan je bil zmagovalec, vendar je potem Evi zaupal, da je zaradi sreče ostal brez besed! 

Eva je Anžeta prosila, naj ji odstopi nekaj bombonov in ta se je izkazal za zelo radodarnega gospoda, saj je postavni voditeljici obljubil kar 68 bombonov.

Zelo kmalu vas bomo presenetili z novo nagradno igro, v kateri bomo podelili še eno zelo pametno napravico! 

Klemen ima rad kisle!

Velik ljubitelj bombonov pa je tudi voditelj Klemen Bunderla, ki ima najraje kisle bombone. Klemen, ki nas navdušuje na radiu Aktual, nas sedaj navdušuje tudi s svojo skladbo It's called love, ki jo je posnel s skupino  Cameleon Project, je torej pravi sladkosnedec.