Zanimivosti

Na Kitajsko poslali drugo miss

TOF
28. 8. 2013, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na svetovnem izboru za miss bikini, ki bo septembra v Šanghaju na Kiatjskem, bo Slovenijo zastopala lepotica iz Velenja Maša Denonik.

Maša bo zastopala slovenske barve na Kitajskem.
Ker si misica ne more privoščiti potovanja, so na Kitajsko poslali drugo dekle.

Prejšnji teden smo v Sloveniji dobili še eno misico. V Termah 3000 je dvanajstčlanska žirija, pod vodstvom lastnice licence Suzane Zeković, izbrala slovensko miss bikini 2013.

Med enajstimi finalistkami je zmagala 23-letna Maja Ražnjevič iz Ankarana, študentka prava, ki se preživlja kot natakarica.

Vse poletje so izbrane lepotice vlačili po Sloveniji, med drugim so jih privlekli tudi pred parlament, v bikinkah so skakale z višine 4.000 metrov, kjer je tudi poleti temperatura okrog ničle, skratka, bilo je veliko rompa in pompa, da bi na koncu izbrana misica Ražnjevič ostala doma. Organizatorji svetovnega izbora slovenski lastnici licence Zekovićevi ne zaupajo preveč – menda tudi nima denarja za vse stroške –, zato so po posvetovanju z uveljavljeno agencijo iz Ljubljane povabili v Šanghaj, kjer bo sredi septembra izbor za miss bikini sveta, 21-letno lepotico in Velenja, študentko geografije Mašo Denonik. Maša, ki že pripravlja kovčke, je v stikih z organizatorji v Šnaghaju, čaka samo še na vizo in letalske karte.

Maša, ki je že uveljavljena manekenka, se veseli, da bo lahko na tako imenitnem lepotnem dogodku svetovnega slovesa na Kitajskem zastopala Slovenijo.