Zanimivosti

Njenega očeta lahko spravijo v težave...

S.R.
25. 8. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

20-letna hčerka novozelandskega premierja Johna Keyja Stephanie je javnost razburila s precej kontroverznimi fotografijami. Med drugim je zgoraj brez pozirala s češnjo v ustih, na eni izmed fotografij pa ji družbo dela hobotnica.

Stephanie Key
Fotografije bi znale v težave spraviti novozelandskega premierja.

Fotografije, na katerih pozira Stephanie bi lahko v težave spravile skoraj katerokoli mladenko, kaj šele premierjevo hči. Da je vse skupaj še malce bolj zanimivo, je 20-letnica fotografije posnela kar sama. Stephanie je namreč študentka šole umetnosti v Parizu. Fotografije je ustvarila za promocijo pariškega tedna oblikovalcev, ki se začne septembra.

Na žalost pa bi utegnile fotografije malce v zadrego spraviti njenega očeta. Ne eni izmed fotografij ima Stephanie, ki pozira zgoraj brez v ustih češnjo, a tu se zadeve ne končajo. Na drugih fotografijah si med drugim v glavo meri s pištolo, nekje je prekrita s hamburgerji in s sušijem, na eni izmed fotografij pa ji spodnji del telesa prekriva hobotnica.

Profesionalni fotograf Chris Sisarich je priznal, da ima dekle res talent, a hkrati dodal, da je njeno delo ''glede na njeno poreklo precej pogumno'', še posebej zato, ker znajo biti Novozelandci precej kritični.

Prav njeno fotografijo s sušijem so izbrali za promocijo razstave njene fakultete na pariškem tednu oblikovalcev, ki se bo začel 9. septembra. Stephanie je sicer ena izmed samo šestih študentov, katerih dela so bila izbrana za promocijski material. Njen oče je John Key, 38. premier Nove Zelandije.