Zanimivosti

Boštjan Romih pristal z raketo na Planet TV

A.M.
21. 8. 2013, 13.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kot pravi pregovor, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, velja tudi za nedavno ukinjeno oddajo Na zdravje, ki pa bo na Planet TV zaživela v novi obliki.

Mediaspeed

Boštjan Romih se namreč septembra s svojo priljubljeno zabavno-glasbeno oddajo, ki se bo imenovala Raketa, seli na Planet TV. "Zelo sem vesel, da se bo potencial dobre energije iz naše prejšnje oddaje nadaljeval," nam je zaupal Boštjan, ki je že pred 12 leti na male ekrane prinesel svež veter med zabavno-glasbenimi oddajami. Kot svež televizijski obraz je že takrat pred ekrane prikoval staro in mlado, mešanica med glasbo, zabavo in etnografijo je bila posebnost, ki je njegovo oddajo v taki ali drugačni obliki ohranila v vrhu popularnosti ducat let.

"Imamo nov zagon, super je. Nenehno sem moral ljudem razlagati, da zagotovo nekje bomo nadaljevali, vendar jim še nisem mogel povedati, na kateri televiziji in s katero oddajo. Največkrat so mi odvrnili, no, saj vas bomo že našli. Zdaj pa je končno jasno, na katerem planetu je pristala naša raketa. Se vidimo septembra," še pravi Boštjan. Ekipa oddaje Raketa vseh načrtov pred začetkom nove sezone na Planet TV še ne razkriva, obljublja pa, da se nove ideje že krešejo in da bodo gledalcem ponudili zabavo in sprostitev kot že mnogo let do zdaj.