Zanimivosti

Lado se vrača na televizijo

M. T.
14. 8. 2013, 09.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ljubitelji izvirnih in zabavnih oddaj že nekaj časa pogrešajo Lada Bizovičarja, ki je na televizijske zaslone prinesel obilo smeha in dobre volje.

arhiv Lady
Po RTV-ju in POP TV-ju, je zdaj na vrsti PLANET TV!

Po nekajletnem premoru in več uspešnih predstavah se je odločil, da združi gledališče in televizijo. Jeseni se nam tako obeta nova komična predstava, ki bo hkrati še televizijska oddaja, v njej pa bodo nastopila le najbolj zveneča imena domačega sveta zabave. V katerem gledališču bodo uprizarjali nekakšno šov predstavo, ni znano, kot pribito pa drži, da bomo lahko vse skupaj spremljali na Planet TV.

Šušlja se tudi, da naj bi se Bizovičarju pridružil tudi Jurij Zrnec, s katerim sta že podirala rekorde gledanosti in bila s svojimi skeči nagrajena s salvami smeha. Lado pa doma ni edini polno zaposlen, saj se njegovo dekle Katarina Čas že nekaj časa druži s svetovno znanimi zvezdniki in snema pregrešno drage celovečerne filme. Medtem pa se njen Lado temeljito in z izjemno ekipo pripravlja na ponoven pohod prav na vrh televizijskih osebnosti, kjer je že kraljeval.