Zanimivosti

Brigita Šuler v vlogi Kleopatre

Alesh Maatko
14. 8. 2013, 14.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Da bodo slovenska dekleta zasijala v vsej svoji lepoti – kot Kleopatra – bodo v novi oddaji z Brigito Šuler kaj kmalu poskrbeli na Televiziji Veseljak.

Maks Žbogar

Gre za poseben šov, kjer bosta v ospredju lepota in razvajanje. Nove vloge se veseli tudi simpatična Brigita Šuler. "Glede na to, da rada osrečujem in pomagam drugim, sem sprejela povabilo za šov Veseljakova preobrazba z Brigito Šuler. Gre za oddajo Televizije Veseljak, v kateri bomo od glave do peta stilsko preobrazili osem žensk iz vse Slovenije. Glede na ekonomsko situacijo v državi verjamem, da si večina žensk ne more privoščiti kakršnega koli razvajanja, ki bi pozitivno vplivalo na njihovo počutje in samopodobo. Zato komaj čakam, da bom del teh lepih zgodb in prijetnih presenečenj, ki jih v oddaji definitivno ne bo manjkalo," nam je zaupala Brigita, ki se bo prvič pojavila v vlogi voditeljice.

Vsa dekleta, ki si želijo razvajanja skupaj z Brigito Šuler in ekipo TV Veseljak, se lahko prijavo do 15. avgusta. Ob prijavi na e-pošto preobrazba@veseljak.tv ali na naslov Veseljakova preobrazba z Brigito Šuler, Televizija Veseljak, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana Polje pošljite svojo sliko in ne pozabite dopisati, zakaj si zaslužite preobrazbo.