Zanimivosti

Pozornost ne pozna meja

A.M.
1. 8. 2013, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Varovanci Špesovega doma Vojnik in njihovi zaposleni že leta zvesto spremljajo tako radio kot tudi televizijo Veseljak. Tako vse skupaj družita domača glasba in predvsem dobra volja, ki jo vsak dan delijo priljubljeni Veseljakovi voditelji.

V začetku julija so varovanci Špesovega doma Vojnik vse voditelje Radia Veseljak razveselili s prav posebnim paketom, ki je vseboval ročno delo zaposlenih in varovancev. Glede na to, da to ni bila prva pozornost varovancev, saj ti radi pošljejo voščila in še raje voščijo ob praznikih, se je vesela družba na hitro odločila, da je skrajni čas, da jih obišče in se jim osebno zahvali ter jim polepša dan z obiskom. Radijska in televizijska ekipa Veseljaka se je tako pred dnevi odpravila v Vojnik, kjer so jih z veseljem pričakali tako varovanci kot uslužbenci doma.

»S seboj smo povabili tudi člane Ansambla Vrt, ki živijo v bližini Vojnika. Z veseljem so se odzvali povabilu, vsak je zgrabil svoj inštrument in tako smo prišli. Skupaj smo peli, plesali, poklepetali z varovanci in zaposlenimi. Navdušeni smo bili nad lepo opremljenim domom, prijaznimi in duhovitimi uslužbenci, ki so se nam po programu še posebej posvetili,« nam je zaupala ekipa Veseljaka.

Ena od voditeljic, Edita Žugelj, je za oddajo Klepet ob kavi, ki je na sporedu v nedeljo, ob 11. uri, na Radiu Veseljak, tam posnela tudi pogovor s še vedno vitalno gospo, ki je obrnila že devetdeseti list v svojem pisanem življenju, polnem ganljivih zgodb.