Zanimivosti

Tradicionalna zabava »Full Moon Party« v Portorožu

M.J.
31. 7. 2013, 19.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slavni italijanski novinar, TV voditelj in kulinarični kritik je s svojo prisotnostjo počastilpetekov, večer v Portorožu, kjer je potekalo dogajanje v znamenju kulinaričnih užitkov.

Lifeclass
3. tradicionalna zabava »Full Moon Party« je poskrbela za gastronomsko razvajanje pod sojem lune.

LifeClass Hoteli in italijanska organizacija Whitesheep so tokrat organizirali 3. tradicionalno zabavo »Full Moon Party« in poskrbeli za enogastronomsko razvajanje pod sojem lune. Goste so pričakali na terasi Mystica in jim postregli z Isteničevo penino, ostrigami Selecta ter pršutom San Daniele. Nato se je dogajanje preselilo na plažo Meduza Exclusive, eno najlepše urejenih in mondenih plaž na Jadranu.  Tam je potekal poseben program: tajske in ayurvedske masaže na plaži, in body painting, obiskovalcem pa je pogled za kar nekaj časa obstal na premierno razstavljenem športnem kabrioletu Jaguar F Type. Gostje so se razvajali z izbranimi vini ter najboljšimi čokoladnimi in istrskimi specialitetami iz Slovenije, Italije in Hrvaške. Za vrhunec kulinaričnega razvajanja pa so pod zvezdnatim nebom poskrbeli kuharski mojstri Jeunes Restaurateurs d'Europe in kulinarična ekipa LifeClass Hotelov. Večer se je razživel z ritmi D.J.-ev Andrea Fracassa in Gapsa ter Lovra Ravbarja na saksofonu.

Magični večer se bo na ekskluzivni portoroški lokaciji ponovno odvil 23. avgusta, ko lahko pridete svoje brbončice razvajati tudi vi.