Zanimivosti

Kako bo izgledal otrok Williama in Catherine

mv
31. 7. 2013, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vojvodinja Catherine je pred dobrim tednom rodila sina Georga Alexandra Louisa, Britanci pa že ugibajo, kako bo deček videti kot najstnik.

Facebook
Imel bo svetlo rjave lase, močne obrvi, nos in oči po mami Catherine, ustnice in brado pa po očetu Williamu.

Princ George, prvi sin princa Williama in vojvodinje Catherine in tretji v vrsti za britanski prestol, ima komaj 10 dni, a Britance že zanima, kako bo deček videti, ko zraste.

To je izkoristila Američanka D'Lin Voldron, ki dela kot fotografinja in slikarka, in računalniško 'ustvarila' podobo princa kot najstnika. Pri tem je upoštevala genetiko, značaj in okolje, v katerem bo George odraščal.

Po njenih predvidevanjih bo imel princ svetlo rjave lase, močne obrvi, nos in oči po mami Catherine, ustnice in brado pa po očetu Williamu.

Voldronova poudarja, da njeno predvidevanje ne napoveduje prihodnosti, ampak o mogočem rezultatu sklepa na podlagi zanesljivih dejstev. Na to, ali je imela Američanka prav ali ne, bo treba počakati vsaj 15 let, Britanci pa so vseeno navdušeni nad njeno fotografijo mladega princa, ki je spravil na noge ves Otok.

Na tisoče ljudi je praznovalo njegovo rojstvo, strokovnjaki pa se bojijo, da bo kraljevi par zdaj še bolj pod pritiski medijev, ki ju že zdaj zasledujejo na vsakem koraku.