Zanimivosti

Uganete, katera ga je tako lepo pogladila?

S.R.
23. 7. 2013, 15.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nina Osenar je poleg kariere televizijske voditeljice ponovno obudila tudi svojo strast do petja, saj je posnela nov single, ki mu bo kmalu sledil tudi spot.

Menart
Nina med snemanjem

"Totalno sem vesela, da sem imela priložnost ponovno ustvarjati glasbo! Moja velika ljubezen je tako spet prišla v ospredje!" pravi Nina.

Vrnitve na glasbeno sceno sicer ni načrtovala, vse skupaj je nastalo zelo spontano, in novi single “Čist smooth” ima tako povsem sproščeno energijo. Stilistično Ninina glasba še vedno ostaja urbana, pop, funky. Pesem je nastala v sodelovanju s producentskima mojstroma Damjanom Jovičem in Vilijem Pregljem, besedilo je napisala Nina.

"Idejo za refren je dal Jovič, ki je mojster studijskega procesa in res super tip, tako da sva se takoj ujela! No, Vili Pregelj pa ima v videospotu glavno vlogo in je nasploh čist hud!" (smeh)

Spot je nastal pod režisersko taktirko Aleša Petriča iz produkcijske ekipe Probakster. Med nastopajočimi so tudi vrhunske plesalke, ki trenutno predstavljajo projekt High Heels High Hopes pod okriljem Andreje Vakselj.

Single "Čist Smooth" govori o sreči, pogumu in dobri energiji, ki je v nas - o ravnotežju med zunanjo pojavo in notranjim zadovoljstvom. "Poslušalcem priporočam, da komad poslušajo ZELO naglas ob kozarcu hladnega, osvežilnega, lahko celo malo alkoholnega smoothieja!" se zasmeji Nina, in doda: "Ampak po pameti - vsaj z alkoholom, komada se itak ne da predozirat, ha ha!"

Menart
Pri snemanju videospota so sodelovale tudi vrhunske plesalke iz skupine High Heels High Hopes pod okriljem Andreje Vakselj.