Zanimivosti

Konec prikrivanja resnice o NLP-jih

J. P.
22. 7. 2013, 20.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

5. 2. 1971 je Edgar Mitchell postal šesti od 12 ljudi, ki so se sprehodili po Luninem površju. Vendar je edini od tega elitnega ducata, ki je spregovoril o zelo verjetnem prikrivanju obstoja zunajzemeljskih bitij.

Wikipedia
Stuart Roosa, Alan Shepard in Edgar Mitchell

82-letni Mitchell ni od muh. Medtem ko je aktivno deloval kot testni pilot ameriške mornarice, je dokončal magisterij aeronavtičnega inženiringa na podiplomski šoli ameriške mornarice in doktoriral na tehnološkem inštitutu v Massachusettsu.

Kot pilot se je boril v korejski vojni, za kar je bil nagrajen s predsedniško medaljo svobode.

"Organizirati se mora ves svet, ker je to prevelik podvig le za eno državo." 

Po tistem, ko se je po burni karieri pri Nasi upokojil, je ustanovil Inštitut umskih znanosti in napisal 'The Way of the Explorer', s čimer je dokumentiral svoje izkušnje z misticizmom in vesoljem.

Sedaj živi v West Palm Beachu na Floridi. V intervjuju je priznal, da je vedel, da bo Alan Shepard, član posadke Appola 14, katere del je bil tudi Mitchell, po pristanku s palico za golf udaril namensko žogico. Mitchell je takrat zalučal kopje.

Znani so njegovi pogledi na obstoj zunajzemeljskega življenja. V zvezi z dogodki v Roswellu leta 1947 je dejal, da so ga po njegovem letu na Luno kontaktirali potomci prič iz omenjenega kraja ter celo oseba, ki je dostavila krste otroške velikosti za trupla Nezemljanov.

Spregovoril je tudi o prikrivanju resničnih dogodkov: »Razumljivo je, da je takrat vlada mislila, da ljudje še niso pripravljeni. Danes pa smo že daleč prek tega.« Kot glavni razlog za prikrivanje danes vidi denar, vendar dodaja, da sam še ni videl NLP-ja. Prav nič pa ni razočaran, da je Amerika človeka na Luno poslala nazadnje leta 1972. »Gotovo moramo delati na širjenju na druge planete, hkrati pa moramo vzdrževati našo ekonomijo. Organizirati se mora ves svet, ker je to prevelik podvig le za eno državo.«