Zanimivosti

Priljubljena pevka na odru ne nosi spodnjic

K.A.
21. 6. 2013, 15.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mlada glasbenica kosovskih korenin je v intervjuju zaupala, da njena mati ni prav vesela, kadar ji na nastopih kak del telesa pokuka na plano.

Profimedia
Njena mama bi bila najbolj srečna, če bi bila zapeta do vratu.

Njeni starši so nekoliko bolj tradicionalni, zato jim hčerino izzivalno oblačenje ni všeč. »V prihodnje bom morala bolj paziti, kako se oblačim na odru, saj se mi velikokrat zgodi kakšen incident. Nikakor ne smem pozabiti na modrček in tudi spodnjice bi bile za moje starše zelo dobrodošle,« je bil odkrita mlada glasbenica Rita Ora. 

Profimedia
Na odru je vedno precej razgaljena.

Medijem je zaupala tudi nekaj o svojem otroštvu, ki je bilo vse prej kot lahko, s starši so se preselili v London s Kosova, ko je imela komaj dve leti. »Živeli smo v državnem stanovanju v Ladbroke Grovu. Mama je delala kot čistilka, zvečer pa se je še več ur učila, da bi lahko dokončala šolo in tako dobila nekoliko bolje plačano službo. Oče je prav tako delal po cele dneve, saj si je želel kupiti svoj bar. Ves čas je bil zaseden s tem, a mu je uspelo, kupil si je bar in tako izpolnil svoje dolgoletne sanje,« je ponosno povedala lepa pevka.

Vse bolj uspešna Rita, ki kariero gradi pod okriljem kralja ameriške glasbene scene, Jaya Z, se je na lestvice povzpela z albumom Ora, za zdaj pa ne razmišlja o večjem odmoru.

Pred časom pa so se ji uresničile tudi otroške sanje, saj je dobila vlogo v visokoproračunskem hollywoodskem filmu. Ob Vin Dieslu je nastopila v šestem delu filma Hitri in drzni. »Rita odlično predstavlja sodobni London in ne bi si mogli zamisliti boljše igralke za to vlogo. Spoznal sem jo povsem naključno in takoj sem vedel, da je rojena za to vlogo. Svoje delo je odlično opravila,« je bil nad njo navdušen Vin Diesel.