Zanimivosti

Vas zanima kdo je najlepši Slovenec?

13. 6. 2013, 20.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na finalnem izboru za novega mistra Slovenija so izmed desetih finalistov izbrali 23-letnega Jureta Ruganija. Najboljši model pa je postal Matija Dušak, ki je prejel še največ 'všečkov' na družbenem omrežju.

Alesh Maatko in Mediaspeed
Jure Rugani in Matija Dušak

Alesh Maatko in Mediaspeed
Mister Ryan Terry je lento predal novemu mistru Juretu Ruganiju.

Za uradno najlepšega Slovenca se je na finalnem izboru tokrat potegavalo skupaj deset finalistov, in sicer Blaž Brudar, Blaž Zaplotnik, Goran Jocković, Jan Kozina, Jure Rugani, Matija Dušak, Mihael Škafar, Naser Bećiri, Nejc Zager in Simon Šimek. Postavni kandidati so se predstavili v petih izhodih - v oblačilih študentov oblikovanja, v oblačilih za prostih čas, v spodnjem perilu in kopalkah ter ne nazadnje še v večernih oblekah.

Po predstavitvi in vmesnih glasbeno-plesnih premorih, kjer so prepevali Lea Sirk, Gaj Trček, Christine, Soul Greg in April je sledila razglasitev super finalistov.

Alesh Maatko in Mediaspeed
Soul Greg

Že na družbenem omrežju facebook so z največ všečki izbrali Matija Dušaka, strokovna komisija, ki ji je predsedoval lepotec, mister International 2010, Ryan Terry pa še dodatne štiri superfinaliste, in sicer Jana Kozino, Blaža Zaplotnika, Jureta Ruganija in Naserja Bećirija. Med peterico najlepših je bil na koncu za uradno najlepšega Slovenca sicer izbran Jure Rugani, 23-letni študent Fakultete za šport.

Alesh Maatko in Mediaspeed
April