Zanimivosti

Naše najbolj zapeljive starejše zvezdniške mamice

M.V.
13. 6. 2013, 11.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Stare so nad 40 let, a uspešno skrivajo leta. Kljub materinstvu so vitke, uspešne in zapeljive in zadnja leta bolj kot kdajkoli prej osvajajo poglede in burijo domišljijo moških predstavnikov.

Mediaspeed / Thinkstock
Kot vino

Ponašajo se z zrelostjo, prefinjenostjo in eleganco in lahko zmešajo glavo tudi precej mlajšim moškim. Ste pripravljeni? Predstavljamo vam namreč cvetoč šopek slovenskih 'milf'!

Tina Gorenjak

Igralka Tina Gorenjak je pri enainštiridesetih še vedno postavna kot pred desetimi leti in le redko kdo bi verjel, da ima doma najstniško hči Nino. Tina si zato z lahkoto privošči tudi mlajše ljubimce, spomnimo se le njenega večletnega razmerja z režiserjem Mitjo Okornom.

Mediaspeed / Thinkstock

Vesna Milek

42-letna novinarka in pisateljica že od nekdaj velja za fatalno žensko, v zadnjih letih pa je ta sloves še utrdila. Mamica poskočnega štiriletnega dečka Aleksandra linijo nedvomno ohranja tudi s tekanjem za njim.

Mediaspeed / Thinkstock

Tanja Ribič

Tanja Ribič ima 44 let, ko jo fotografi ujamejo v objektiv s 15-letno hčerko Zalo, pa sta videti kot sestri. Zvezdnica je priznala, da je že preizkusila botoks, s katerim ohranja napeto kožo na obrazu, a tega ji ne gre zameriti, saj je treba priznati, da je pri svojih letih videti bolje od marsikatere 20-letnice.

Mediaspeed / Thinkstock

Nuša Derenda

Pevka Nuša Derenda skrbno skriva svojih 44 let. Morda se razlog za to skriva tudi v dejstvu, da živi s tremi moškimi. Mož Frenk in sinova, starejši Matevž in mlajši Gašper, očitno doma lepo skrbijo zanjo, Nuša pa je znana tudi po tem, da vloži veliko truda v svojo postavo. Kapo dol!

Mediaspeed / Thinkstock

Lucienne Lončina

Bi verjeli, da ima svetlolasa žirantka prvih dveh sezon oddaje Slovenija ima talent že 47 let?! Bujna glasbenica, ki je mama zdaj že odrasle hčerke Kim in malenkost mlajšega sina Saše, je ukradla srce marsikateremu mladeniču, a ostaja zvesta možu. Vedno prava dama, ki jo le redko ujamemo nenaličeno.

Mediaspeed / Thinkstock

 Helena Blagne

Nesporna zmagovalka med slovenskimi 'milfami' pa je nedvomno 50-letna pevka Helena Blagne, ki je iz leta v leto videti mlajša. Mama 15-letnega najstnika Kristijana je pred dnevi potrdila, da se po sedemnajstih letih ločuje od moža Mitje Zamana. Glede na to, kako mladostna je kljub pol stoletja videti, smo prepričani, da ne bo dolgo sama.

Mediaspeed / Thinkstock