Zanimivosti

Popolnoma pijan zaspal na mostu

STA / S.R.
6. 6. 2013, 19.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Moški v Srbiji je bil po poročanju tamkajšnji medijev tako pijan, da je zgrešil del mostu namenjen pešcem in namesto tega splezal sedem metrov visoko. Nato pa kar na konstrukciji mostu zaspal.

YouTube
Reševanje je bilo 'delikatno'.

Kot se dandanes vse preveč rado dogaja, je vse skupaj pristalo na spletnem portalu YouTube. Video je bil objavljen v ponedeljek, 3. junija, prikazuje pa relativno nevarno reševanje moškega, ki so ga kasneje identificirali kot 28-letnega Ivana Tolvića. Mimoidoči naj bi sicer takoj, ko so opazili Ivana poklicali reševalce.

A ne zbrani pešci ne sirene reševalcev Ivana niso prebudili. Reševalec je medijem povedal, da je bila operacija precej 'delikatna'. Reševalci so morali Ivanu namreč najprej nadeti varnostni pas, šele nato pa so ga lahko spustili z mostu. Pri tem so morali paziti, da ga ne bi nenadoma zbudili, saj bi v šoku lahko padel z ozkega tramu. Tolvić se je zbudil šele, ko so ga že spuščali proti tlom. Naj bi se pa po tem, ko mu je postalo jasno, kaj se dogaja zahvalil vsem, ki so ga pomagali rešiti.