Zanimivosti

Simobil prvi z neskončnim paketom

STA / S.R.
6. 6. 2013, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil je danes predstavil nov naročniški paket, poimenovan Neskončni paket.

Facebook

Po navedbah predstavnikov Simobila gre za prvi in edini paket z zares neskončnimi oziroma neomejenimi klici v vsa slovenska omrežja in sporočili na slovenskem trgu mobilne telefonije. Kot je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedala direktorica marketinga in prodaje v Simobilu Eva Aljančič, so se za uvedbo tega paketa odločili z namenom, da bi uporabo svojih storitev naredili še bolj brezskrbno za uporabnike. Brezskrbno v smislu, da uporabnikom ni treba več skrbeti glede morebitnega preseganja v paket vključenih količin pogovorov in drugih storitev.

Smiselnost tovrstnega paketa potrjujejo tudi podatki o še vedno rastočem obsegu minut pogovorov in poslanih sporočil v zadnjih dveh letih. Pri minutah pogovorov so v zadnjih dveh letih v drugem največjem slovenskem mobilnem operaterju zabeležili 20-odstotno rast, pri sporočilih pa 35-odstotno rast.

Neskončni paket poleg neskončnih pogovorov v vsa omrežja v Sloveniji vključuje še neskončno število sporočil SMS in MMS v Sloveniji in 500 MB za prenos podatkov. Mesečna naročnina za tiste, ki bodo naročnino na ta paket sklenili do konca julija, bo znašala 24,90 evra, po tem obdobju pa 34,90 evra.