Zanimivosti

Svet24 podaril tri vrhunske tablice!

K. Š.
6. 6. 2013, 07.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V naročniški akciji, ki smo jo pripravili skupaj z družbo 1nadan, smo v uredništvu spet delili srečo …

Tokrat v obliki tablice Samsung ATIV. Naši nagrajenci bodo tako uživali v svetu digitalnih vsebin in odkrivali vse, kar jim ponuja nepogrešljiva pametna tablica, ki jo bodo nedvomno vzljubili.  

Antonijina zgodba

Hči presenetila njo s časopisom, ona bo pa vnuke s tablico …

Ena od treh glavnih nagrajenk je tudi Antonija Gazvoda, upokojenka iz Kostanjevice na Krki. Odkar po moževi smrti živi sama, veliko časa posveča prebiranju časopisov, zato jo je hči presenetila z naročnino na časnik SVET24. »Že to, da sem v nabiralniku prvič zagledala vaš časopis, me je zelo presenetilo in razveselilo hkrati. Da pa sem bila še izžrebana, tega kar ne morem verjeti! Še nikoli namreč nisem dobila kakšne vrednejše nagrade,« ni mogla skriti veselja naša bralka, ki ji je nov časopis zelo všeč.

Žrebanje je opravilo podjetje Media lab, d. o. o. (1 na dan), in nam poslalo seznam nagrajencev.

Najprej zato, ker so v njem zanimivo in jedrnato ter – kot pravi – brez nepotrebnega dolgovezenja predstavljene aktualne zgodbe in dogajanje v družbi, všeč pa ji je tudi, da so v njem tudi križanke. »Tudi če bi bila kakšna več, ne bi škodilo, pa tudi kak sudoku povrhu bi bil še lahko v njem,« doda.

Poleg Antonije pa sta tablico SAMSUNG ATIV, ki smo jo podelili v okviru nagradne igre 1nadan, prejela tudi Dušan Banjac in Janez Gimpelj.

Ker se sama na sodobno tehniko ne spozna najbolje, je takoj vedela, kdo bo dobil njeno nagrado: njeni trije vnučki, ki sicer obiskujejo osnovno šolo Šentjernej, se bodo morali pa dogovoriti, koliko časa bo imel kdo v rokah tablico, da ne bo nepotrebnega prepira. In naj izdamo še to: otroci so se že dogovorili, da bodo vsak prispevali nekaj prihrankov in babici kupili nov telefon, stari namreč jemlje slovo. Sicer pa si Antonija ne želi sodobnega telefona, pač pa takšnega, s katerim bo lahko predvsem čim bolj enostavno klicala.

Tabličnega računalnika sta se seveda zelo razveselila tudi otroka nagrajenca Janeza Gimpelja, Anja in Jan, ki bosta z novo tablico preživela kar nekaj zabavnih in tudi poučnih trenutkov.
Aleš Bricelj, vodja ključnih kupcev na SVET24, in nagrajenec Dušan Banjac.
Nagrajena upokojenka iz Kostanjevice na Krki, Antonija Gazvoda.
Igor Klun, namestnik direktorja Skupine Krater – Krater Media, Antonija Gazvoda, vodji ključnih kupcev na SVET24, Aleš Bricelj, in Uroš Bogdanović.