Zanimivosti

Lepotni triki, ki vas pomladijo

T. P.
28. 5. 2013, 08.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

S primernim ličenjem si lahko povečate oči, ličnicam dodate sijaj in z barvami ustvarite svež videz. Preizkusite nov slog ličenja in zablestite.

Reuters

Za bolj odprte oči

Če želite imeti nekoliko bolj dramatičen pogled, si naličite le zgornje trepalnice. Na lička pa nanesite le malce rdečila, da bo vsa pozornost usmerjena na oči. Izogibajte se svinčniku za oči na spodnjem delu, ker boste na ta način zmanjšali oči. Uporabljajte barve breskve, zlate in roza in vaš obraz bo zasijal.

Reuters

Angelina Jolie

Zasijte v hipu

Ne bojte se uporabljati rdečila, no, seveda z njim ne velja pretiravati. Odličen primer ličenja je recimo Milla Jovovich, ki se vedno naliči nežno in izpostavi zgolj eno stvar na obrazu. Obarvajte le ličnice, da ne boste videti preveč napadalno. Za temnejši ten pa izberite ličila v barvi brona.

Reuters

Mila Jovovich


Popolnite obrvi

Ko smo starejši, lasje in obrvi postajajo tanjši in redkejši. Morda pa ste jih zaradi let in let puljenja tudi sami stanjšali do neprepoznavnosti. Če želite, da boste videti bolj naravno, si nastale luknje napolnite s pudrom, dodajte malo senčila in jih uredite z gostim glavnikom. Pri pudru pa bodite pozorne, da je podobne barve kot obrvi in barva tena.

Reuters

Drew Barrymore

Bronzer

Za bolj topel in nekoliko bolj zagorel videz si na čelo, ličnice in nos nanesite nekaj bronzerja. Seveda ne gre pretiravati, saj mora biti vse skupaj videti naravno. Bodite pozorni, ko izbirate barvo bronzerja, naj bo en odtenek temnejši od kože. Če želite doseči svež in topel videz, si na oči ne nanašajte črne obrobe, temveč poskusite s sivo. 

Reuters

Eva Mendes

Zakaj ne bi poskusili z roza šminko?

Bogata barva na ustnicah vas lahko neverjetno pomladi. Svetle šminke v roza odtenkih bodo vaš videz naredile bolj svež. S takšno barvo šminke je ličenje skoraj že končano. Vse, kar morate še storiti, je izenačiti ten kože s primernim pudrom, ki vam bo dal še dodatno svežino, in dodati malce maskare.

Kate Winslet

Reuters